Bahçeli hangi fotoğrafları beğendi?

Bahçeli hangi fotoğrafları beğendi?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Ajansı (AA) tarafından düzenlenen ''Yılın Fotoğrafları'' oylamasına katıldı.

2012.12.13 13:14 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:14 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bahçeli hangi fotoğrafları beğendi?

Bahçeli, gazete ve televizyonların Ankara temsilcilerinin katılımıyla düzenlenen Geleneksel Kahvaltılı Sohbet Toplantısı'nın ardından AA foto muhabirlerinin objektiflerine yansıyan ve 36 kareden oluşan ''Yılın Fotoğrafları'' galerisini inceledi. Bahçeli, oylamaya katılarak galeriden 7 fotoğraf beğendi.

AA İç Haberler Editörü Ertuğrul Cingil aracılığıyla fotoğrafları tek tek inceleyen Bahçeli, ''Kutsal Topraklarda Bayram Coşkusu'', ''23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'', ''Diyarbakır'daki Operasyon'', ''Şehitlerimizi Uğurluyoruz'', ''Rohinya Müslümanlarının Yaşam Mücadelesi'', ''Çadırkentin İkizleri'', ''Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'' başlıklı fotoğrafları beğendi.

Bahçeli, oylama nedeniyle teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

AA fotoğraf editörlerince belirlenen seçkide, aralarında Washington Post, New York Times, The Guardian, Le Figaro gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran siyaset, spor, doğa gibi çeşitli kategorilerden fotoğraflar ve foto muhabirlerince yapılan fotoröportajların özel kareleri de yer alıyor.

Dünya kamuoyunun gündemindeki Arakan, Suriye, Gazze'nin yanı sıra, Akçakale'ye düşen top mermisi, Hatay ile Suriye arasında kalan Suriyelilerin dramı, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun hayatını yeni kaybeden Filistinli için ağlaması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraf sanatçısı Ara Güler'in fotoğrafını çekmesi gibi Türkiye gündemini de etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.

 

 

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2012.12.13 13:14 - Son Güncellenme: 2012.12.13 13:14 - HABER MERKEZİ
A