Bahçeli'den Erdoğan'a ağır sözler

Bahçeli'den Erdoğan'a ağır sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu

2013.10.08 10:56 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:34 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Bahçeli'den Erdoğan'a ağır sözler

TBMM grubunda konuşan MHP lideri gündeme dair gelişmeleri değerlendiriyor. Konuşmasından satırbaşları...

Milli kimliğin saldırıya uğradığı hazin bir dönemden geçiyoruz. Milli bünyemiz darbeler karşısında korumasız kalmıştır. Sorunların üzerinden gelmek zorlaşmaktadır.


AKP ile birlikte eşitsizlikler sivrilmiş, hukuksuzluklar yaygınlaşmış ve her tarafı sarmıştır.

Bölüşüm ve paylaşım kopmuştur. AKP üretim yerine tüketimi kışkırtmıştır. Türkiye işsizliğe fakirliğe aşırı derecede muhataptır. Vatandaşlarımız günlük ve zaruri ihtiyaçlarını borçlanarak almaktan başka çare bulamamış.

İNSANLAR MOBİLYALARINI YENİLEYEMİYOR

AKP ile beraber ekonomik dinamizm tökezlemiştir. İktidarın besleyip büyüttüğü elit, kaymak tabaka geniş imkanlara kavuşurken milletimiz yoksullaşmış. Çalışmadan cebini dolduranlar AKP ile altın çağını kazanmştır. Konyalı biriktirmiş bunlar yemiş, Diyarbakırlı zahmet çekmiş bunlar talan etmiştir. Başbakan ve hükümeti hırsızların geçim kapısıdır.

Yandaşlar, asalaklar, zevk düşkünü tembeller AK Parti ile altın çağını yaşamışlardır.

İnsanlar mobilyalarını yenilemekten mahrumdur. Bu karanlık tablonun fazlası vardır. Başbakan bol yıldızlı otellerde tatillerdeyken insanımız aç ve yoksuldur.

BAŞBAKAN'IN AKLİ MELEKELERİ KONTROL EDİLMELİ

Başbakanın PKK'ya teslimiyeti ekonomide yeni ufuk olarak görmesi vahim düzeyde bilinç kaymasıdır ki böylesi bir kişinin akli ve zihni melekelerinin yerinde olup olmadığı kontrol edilmeldir. Başbakan hipnoz edilmiş, uyuşmuş başka alemde yaşıyor gibidir.

Sormak lazım Başbakanın PKK'ya verdiği ödünler gerçekte 4 milyon olan işsizlere nasıl bir fayda sağlayacaktır. Bu kabus paketi ekonomiyi mi çatlatacak, PKK'yı mı canlandıracaktır.

2003 yılında askerimizin başına çuval getirilmesini alttan alan Başbakan şimdi bizzat askerimize çuval geçirmiştir.

Demokrasinin normalleşmesi ekonominin belini doğrultması için gerek şart başbakan ve zihniyetinin siyasetten silinmesidir.

Türk milletinin ve Türk vatanının sorunlarından kurtulması için demokrasinin sağlam bir zemine dayanma ihtiyacı vardır.

Siyasetimizin ana fikri önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıdır.

İç ve dış siyasi tercihlerimiz Türk milletine dönüktür. Her hangi bir siyasi aktörle kayıkçı kavgasına tutuşmamız abes olmak şöyle dursun saygınlığımız gider. İzlediğimiz milli politikaların özünde bu vardır. Özellikle milli çıkarlar söz konusu olduğunda takınacağımız tavır belirsiz değildir.

Partimizi illa ki birileriyle anma hastalığına tutulanlar iflah olmaz kronik MHP düşmanı olduklarını kalın kafalarına sokmalıdırlar.

Suriye sınırında olanlar bellidir. iç savaşa sürüklenmemiz tehlikedir.

Erdoğan'ın Esad düşmanlığı ve muhaliflere silah desteği Türkiye'yi zor duruma sokmuştur.

Başbakan Erdoğan PYD'li teröristleri farklı tarihlerde Ankara'da ağırlarken teröristler fitne ateşini kaynatmaya devam etmektedirler.

Tüm bu gelişmeler göstermektedir ki Türkiye risk ve tehditlerin hedefindedir. Sınırlarımızın dibinde öldürme dili vardır. Suriye'deki krizin milli güvenliğimize risk neden olmasından dolayı ilk kez 4 Ekim'de tezkere verilmiştir. MHP olarak bir yıl öncekindeki tezkere kararına destek vermişizdir. Suriye'den Türkiye'ye yapılan saldırılara karşılık verilmesi için hareket ettik.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2013.10.08 10:56 - Son Güncellenme: 2013.10.08 11:34 - HABER MERKEZİ
A