Babasının cesedini çaldı

Babasının cesedini çaldı

ABD'de bir adam mezarlıktan babasının mezarını yeniden canlandırırım umuyla çaldı.

2013.08.30 09:56 - Son Güncellenme: 2013.08.30 09:56 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Babasının cesedini çaldı

ABD'de bir adam inanılmaz bir olaya imza attı. Detroit eyaletinde yaşayan bir adam babasını cesedini yeniden canlandırmak için mezardan çıkarmakla suçlanıyor.

48 yaşındaki Vincent Bright babası Clarence'ın Detroit Gethsemane Mezarlığı'nda gömülü mezarını kazdığını kabul etti. Bright ocak ayında mezarı kazıyıp cesedi çıkardıktan sonra evde buzdolabında sakladığını da itiraf etti.

Koyu bir dindar olan Bright'ın 93 yaşında ölen babasının cesedini yeniden canlandırmak umuduyla çaldığı belirtildi. Polis endişeli aile üyelerinin ihbarı üzerine Bright'ın evine baskın düzenledi. Bright suçlu bulunursa 10 yıl hapisle cezalandırılabilir. Şimdi göz hapsinde tutulan zanlının davası sürüyor.

Savcı Bright için psikiyatrik inceleme isterken o duruşmalarda aklı başında olarak bulundu. Savunma avukatı Gerald Karafa yaptığı açıklamada "O çok iyi görünüyor" dedi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.08.30 09:56 - Son Güncellenme: 2013.08.30 09:56 - HABER MERKEZİ
A