Aziz Yıldırım'ın çıldırdığı anlar

Aziz Yıldırım'ın çıldırdığı anlar

Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi resmi açıklama öncesi yeni yönetimi tebrik etti. Bu sırada kürseye çıkan Aziz Yıldırım, Akın'a dönerek "Fenerbahçe'yi satanlarla yan yana oturmam. Yönetime gelemezler" çıkışında bulundu

2013.11.04 07:37 - Son Güncellenme: 2013.11.04 07:38 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aziz Yıldırım'ın çıldırdığı anlar

enel Kurul toplantısında, başkan adayları Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, seçim sonuçları açıklanmadan kongre divan başkanlığında bir araya gelirken, bu sırada Yıldırım'ın sinirli tavırları dikkati çekti.
Aziz Yıldırım'ın kazanacağının belli olmasının ardından Aydınlar, yönetim kurulu listesinde yer alan adaylarla beraber oturduğu tribünden kalkarak, kongre divan başkanlığına gitti. Aydınlar, kongre divan kurulu başkanı Vefa Küçük ve kurul üyeleriyle  tokalaşırken, yönetim kurulu listesindeki adaylar, Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan adaylarla kuçaklaşarak, onları tebrik etti.


F.Bahçe'yi sattılar
Bu sırada Aydınlar, başkanlık divanı masasında beklerken, Aziz Yıldırım ile Aydınlar burada yeniden bir araya geldi. Sinirli olduğu görülen Aziz Yıldırım'ın Aydınlar'ın listesinde yer alan Hamdi Akın'a sert tepki gösterdiği gözlendi. Yıldırım, "F.Bahçe'yi satanlarla yan yana oturmam" çıkışında bulundu ve Akın'a dönerek, "2011'de Trabzonspor için çalışıyorsun, şimdi karşımda aday oluyorsun" diye konuştu. Yıldırım'ın daha sonra kendisini sakinleştirmek isteyenlere, "Bunlar Fenerbahçe'yi sattılar, Fenerbahçe'yi satanlar yönetime gelemezler. Sakinim az bile konuştum" dediği duyuldu. İki başkan adayı tokalaşmazken,  M.Ali Aydınlar sonuçlar  açıklanmadan salondan ayrıldı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.11.04 07:37 - Son Güncellenme: 2013.11.04 07:38 - HABER MERKEZİ
A