Aziz Yıldırım'a çok sert yanıt!
Galatasaray Divan Kurlu Başkanu İrfan Aktar, Fenerbahçe'nin "özür" dile çağrısına yanıt verdi. Aktar, "Aziz Bey travma yaşıyor" dedi.
2013.02.07 13:26 - Son Güncellenme: 2013.02.07 13:26 - Spor - HABER MERKEZİ
Galatasaray Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar'Radyospor'da "Galatasaray İnter ile anlaşınca Fenerbahçeliler Hooijdonk'la İtalya'ya gidip, Moratti ve Sneijder'i etkileyip, Fenerbahçe'ye getirmeye çalıştılar" şeklindeki açıklamasına Hooijdonk'un ardından Fenerbahçe'den de yanıt geldi. Fenerbahçe Kulübü dün resmi internet sitesinden yaptığı bir açıklama ile, "Galatasaray özür dilesin" demişti. İrfan Aktar, Fenerbahçe'nin bu çağrısına yine Radyospor'da yanıt verdi.
'Konuyu açmazdım ama...'
Fenerbahçe'nin Sneijder'i almak için devreye girdiğini tekrar vurgulayan Aktar, "Biz, Sneijder'i KAP'a bildirdikten sonra Fener Sneijder için devreye girdi. Böyle bir duyumumuz var. Fenerbahçe Yönetimi'nin Galatasaray hakkında yaptığı açıklamalar bizi ciddi rahatsız etti. Fenerbahçe camiasından gerekli anlayışı bekleriz. Travma içinde olan insanlarla bir şey tartışılmaz görüşülmez. Zaten Aziz Yıldırım bizi suçlamasa kesinlikle böyle bir konuyu açmazdım"" dedi.
'Yöneticileri problemli'
Aziz Yıldırımn'ın travma yaşadığını ileri süren Aktar,"Camia ve yöneticileri kesinlikle ayırıyoruz. Fenerbahçe 106 yıllık saygın ve köklü kulüp ama yöneticilerinin bazı problemleri ve hassasiyetleri var. Empati yapıyoruz ve Yıldırım'ı anlıyoruz. Kendisi travma içinde" diye konuştu