Ayyüce Çınar'dan kötü haber geldi

Ayyüce Çınar'dan kötü haber geldi

Bir süredir kanserle mücadele eden Ayyüce Çınar'dan kötü haber geldi. Daha önce birçok kez operasyon geçiren Ayyüce Çınar, hayatını kaybetti. Acı haber, 25 Kasım 2020 günü Ayyüce'nin resmi sosyal medya hesabı üzerinden duyuruldu. Hayat enerjisini hiç bırakmayan ve Neslican Tay'ı örnek aldığını belirten Ayyüce Çınar sağ bacağını kanserden kaybetmişti.

2020.11.25 14:44 - Son Güncellenme: 2020.11.25 15:07 - Güncel
A
Ayyüce Çınar'dan kötü haber geldi

Mersin'de sinir sisteminde tümör bulunan ve yumuşak doku kanseri tedavisi gören ve daha önce birçok kez operasyon geçiren 23 yaşındaki Ayyüce Çınar'ın ölüm haberi sosyal medya hesabından geldi. Ayyüce Çınar'ın vefatı "melek oldu" notuyla paylaşıldı. Mücadelesini uzun bir süredir sürdüren Ayyüce Çınar, daha önce hayranı olduğu Fenerbahçeli futbolcu Alper Potuk'la telefonla görüntülü görüşme gerçekleştirmişti.

Mersin'in Erdemli ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki İrem Ayyüce Çınar, 2017 yılında sağ bacağında şişlik şikâyetiyle hastaneye gitti. Burada bacağında kitle olduğu tespit edilen Çınar, başka bir hastaneye sevk edildi.

Tetkiklerden sonra Çınar, Nörofibromatozis hastası ve yumuşak doku kanseri olduğunu öğrendi. Hayat enerjisini hiç bırakmayan ve Neslican Tay'ı örnek aldığını belirten Çınar sağ bacağını kanserden kaybetti.

Geçen süre içinde radyoterapi ve kemoterapinin yanı defalarca ameliyat olan genç kız, rahatsızlığının başlamasından itibaren saç dökülmesi ve kaşlarını kaybetmesini dert etmeyerek sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kendisiyle barışık ve hastalığıyla mücadele eden bir görünüm sergiliyordu.

DUVAĞIYLA UĞURLANDI

Mersin'in Erdemli ilçesinde kansere yenik düşen Ayyüce Çınar'ın (23) cenazesi, Erdemli Devlet Hastanesi morgundaki işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Çınar'ın cansız bedeni, son yolculuğuna uğurlanmak üzere gözyaşlarıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Kargıpınarı Çarkçı Mezarlığı'na getirildi. Tabutuna gelinlik duvağı örtülen genç kızın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

'HAYAT DOLUYDU'

Ayyüce Çınar'ın babası Ramazan Çınar, kızının hayat dolu biri olduğuna vurgu yaparak, "Yaşamayı seviyordu. Hastalığı yenip yeniden hayata sarılmayı çok istiyordu. Çevresine her zaman neşe veren Ayyücemiz'i kaybettik" dedi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2020.11.25 14:44 - Son Güncellenme: 2020.11.25 15:07 - Gülcan Tekin
A