Ayşenur Arslan, Akif Beki'yi ters köşeye yatırdı...

Ayşenur Arslan, Akif Beki'yi ters köşeye yatırdı...

Ayşenur Arslan'ın, Uludere olayından çıkarak yaptığı yorum Akif Beki'yi hayretler içinde bıraktı. Tazminat polemiğine dönüşen karışıklı atışma bir süre sonra gergin anlara sebep oldu.

2012.10.16 13:37 - Son Güncellenme: 2012.10.16 13:38 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ayşenur Arslan, Akif Beki'yi ters köşeye yatırdı...

Afyonkarahisar'daki mühimmat deposundaki patlamada oğullarını kaybeden aileler ortaya çıkan yeni bir detayla şok oldu. Kara Kuvvetleri Komutanlığı patlamada şehit düşen 25 asker için 'Doğal Afet Şehidi' ibaresine yer verdi.

İşte bu haber CNN Türk ekranlarında Medya Mahallesi programında mercek altına alındı. Konuyla ilgili düşüncelerini Uludere üzerinden veren Ayşenur Arslan, programın bir diğer sunucusu olan Akif Beki'yi adeta ters köşeye yatırdı.

Uludere'de ölenlerin ailelerine verilen tazminattan yola çıkarak Afyonkarahisar şehitleri için daha fazla tazminat verilmesi gerektiğini belirten Arslan, Akif Beki'nin eleştirilerine maruz kaldı. 'Seni hayretler içinde dinliyorum' diyerek sözlerine başlayan Akif Beki '40 yıl düşünsem Uludere ile Afyon'daki olayı kıyaslamak ve orada bu kadar ödendi şurada bu kadar ödendi şeklinde bir mukayese yapmak aklıma gelmezdi' ifadelerini kullandı.

Ortaya çıkan tazminat polemiği ise ilerleyen dakikalarda sert bir tartışmaya neden oldu.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2012.10.16 13:37 - Son Güncellenme: 2012.10.16 13:38 - HABER MERKEZİ
A