Aysal'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Aysal'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Galatasaray Kulübü'nün 107. kuruluş yıl dönümü, düzenlenen törenle kutlandı. Etkinlikte konuşan kulüp başkanı Ünal Aysal, birlik ve beraberlik mesajları verdi

2012.10.13 14:19 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:19 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aysal'dan birlik ve beraberlik çağrısı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, ''Bu görkemli mirasın koruyucuları olarak hepimiz, her türlü şahsi endişelerden soyutlanıp, büyük Galatasaray'ın geleceğine odaklanalım'' dedi.
       
Galatasaray Lisesi'nde düzenlenen organizasyona kulüp başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, kulüp üyeleri ve sporcular katıldı.
       
Lisenin bahçesinde bulunan Atatürk anıtına çelenk konulmasıyla başlayan organizasyonda daha sonra Tevfik Fikret Salonu'na geçildi ve en kıdemli kulüp üyesi, 84 yaşındaki Reha Aytaman, yaş kütüğüne 107. yıl anısına Galatasaray plaketi çaktı.

Etkinlik, kulüp üyeliğinde 50. yılını dolduranlara Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar tarafından takdim edilen berat ve madalyaların verilmesinin ardından, 2011-2012 sezonunda tüm branşlarda kazanılan kupaların sunumu ve müzeye teslimiyle devam etti.
       
"BU MİRASI İLERİYE GÖTÜRMELİYİZ"
Törende kulüp üyelerine ve sporculara seslenen başkan Ünal Aysal, kendilerine Galatasaray gibi bir mirası bırakan kurucu başkan Ali Sami Yen'i ve bu vesileyle tüm kurucuları andıklarını ifade ederek, ''108. yılımıza girerken kurucularımızı iyi anlamak ve üzerimize düşen sorumlulukları tek tek hatırlamakta ve bu vesileyle bu mirası ileriye götürmek için neler yapmak gerektiğini kendi kendimize yeniden sormakta yarar olduğunu düşünüyorum'' dedi.
       
"ÇEVREMİZLE BARIŞIK OLMANIN TEMELLERİNİ ATALIM"
Galatasaray adına birlik ve beraberlik mesajları veren başkan Aysal, Galatasaray'ın bir spor kulübü olmanın dışında, bir öncü olma rolünü de üstlendiğini kaydederek, ''Galatasaray, en zor koşullarda bile inanç, dostluk ve kardeşlik duygularıyla kurduğu güçlü dayanışma ile inanılmaz başarılar yakalamıştır. Bugün tüm Galatasaray camiasından çok somut bir dileğim var. Bu görkemli mirasın koruyucuları olarak hepimiz, her türlü şahsi endişelerden soyutlanıp, büyük Galatasaray'ın geleceğine odaklanalım. Kısır tartışmaların ötesine geçip, camiamızı çok daha güçlü kılacak reformların gerçekleşmesi için el ele verelim. Gelin önce kendimizle, sonra da çevremizle barışık olmanın temellerini atalım. Ancak o zaman gerçek gücümüzü bulabilir ve kurucularımızın gösterdiği hedeflere gelişmiş ülkelerin şartlarını yakalayarak ulaşabiliriz'' dedi.
       
Başkan Aysal, sözlerini, ''Yaşasın Galatasaraylılık ruhu, yaşasın Galatasaray ve spor kardeşliği, yaşasın Galatasaray'' diyerek tamamlarken, salondakilerden büyük alkış aldı.
       
Tören, Galatasaray Lisesi'nin bahçesinde yenilen ''Geleneksel Galatasaray Pilavı'' ile sona erdi. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.13 14:19 - Son Güncellenme: 2012.10.13 14:19 - HABER MERKEZİ
A