Aydın'dan kritik soru: Panoramik müze projesi neden 961 bin liraya mal oldu?

Aydın'dan kritik soru: Panoramik müze projesi neden 961 bin liraya mal oldu?

MHP Bursa Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Panoramik müze projesiyle ilgili olarak "Osmangazi Belediye Başkanlığı ve Meclisi yeni bir oldu bitti ile karşı karşıya mı?" sorusunu gündeme taşıdı.

2016.05.31 18:08 - Son Güncellenme: 2016.05.31 18:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Aydın'dan kritik soru: Panoramik müze projesi neden 961 bin liraya mal oldu?
03:44 Bursa'nın en değerli binası için çağrı!

İLGİLİ VİDEO

Bursa'nın en değerli binası için çağrı!

" Panoramik müze projesi neden 961 bin liraya mal oldu" diyen Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Panoramik müzeyle ilgili Osmangazi Belediye Meclisinde, belgeler ışığında yaptığımız ve yazılı soru önergesi olarak gündeme taşıdığımız bilgiler karşısında 961 bin liraya mal olan proje bedelini sorduk ancak Sayın Dündar'dan bir cevap alamadık. Yozgat'ta yapılan müzenin projesi 228 bin liraya ihale edilmişken... Ankara'da gerçekleşen farklı bir proje 137 bin liraya bitmişken.. Yine bir başka proje Konya'da 74 bin lira gibi çok ucuza halledilmişken... Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binasının projesi bile 330 bin liraya mal olmuşken... Buraya dikkat etmenizi istiyorum, Orman Bakanlığı Sarıkamış'ta savaşmadan donmak suretiyle ölen askerlerin anısına yaptırılan müzenin projesini bile 112 bin liraya ihale etmişken... Nasıl oluyor da Osmangazi Belediyesi Panoramik müzenin projesini 961 bin lira gibi çok yüksek bir fiyata çizdiriyor? Şimdi bu dört ilin proje toplam rakamı bile Osmangazi Belediyesi'nin panoramik proje ihale rakamını yakalayamıyor? Birçok belediye çok düşük fiyatlara proje yaptırırken, Osmangazi Belediyesi'nin Panoramik müze projesi neden 961 bin liraya mal oldu? Konuyla ilgili Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı, Plan proje ve Fen işleri müdürlerini, projeyle kim ilgilendiyse, kimin bilgisi varsa, inandırıcı, aydınlatıcı bir açıklama yapmaya davet ediyoruz."

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2016.05.31 18:08 - Son Güncellenme: 2016.05.31 18:30 - HABER MERKEZİ
A