Aydın'da çakarlı araç trafikten men edildi
Aydın'ın Kuşadası ilçesinde, otomobilinin ön camında 'çakar' olarak adlandırılan ışık donanımı bulunduran sürücü ve ruhsat sahibine 4 bin 64'er lira ceza kesilirken, araç trafikten 15 gün men edildi.
2023.07.24 22:05 - Son Güncellenme: 2023.07.24 22:05 - Güncel - HABER MERKEZİ
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine, Turgut Özal Bulvarı'nda bir otomobilin çakar lambayla ilerlediği yönünde ihbar geldi. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, sürücü Serkan V. idaresindeki aracı, hastane kavşağı olarak adlandırılan bölgede saat 18.00 sıralarında durdurdu. Polis, daha önce de çakar lamba taktığı gerekçesiyle hakkında 2 kez işlem yapıldığı tespit edilen sürücü ve ruhsat sahibine 4 bin 64'er lira para cezası uygulayıp, otomobili 15 gün trafikten men etti.
İşlemlerin ardından otomobil çekici yardımıyla otoparka çekildi. Öte yandan sürücü Serkan V., polis ekiplerine, para cezası uygulanmaması için kendisini Aydın'da bir önceki dönem milletvekillerinden olan birinin yeğeni olarak tanıttığı iddia edildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:10
-
01:46
-
01:18
-
02:02
-
01:09
En Çok Okunanlar
- Büyükşehir duyurdu: Bursa'da iki park...
- Yıllardır beklenen kış geliyor! 75 şehir...
- Emekliler dikkat! Yarın hesaplara yatıyor
- 5 ülkeye ihracat yapıyordu: Bursa'nın 40...
- Bursa'da patron çıldırdı! 29 milyon TL'yi...
- Meteoroloji gün vererek uyardı! Bursa'ya...
- Av dönüşü otomobilden inerken tüfeği ateş...
- Bursa'da kız çocuğunun inşaatta ölü...
- Bursa'da seyir halindeyken uyuyakalan...
- Cinnet getiren anne çocuklarını öldürdü
- Her ayın 10'unda 10'larca üründe 10 numara...
- Raflarda yerini almaya başladı... Zeytin...
- Aldatan kocasının cebine cihaz...
- Bursa'nın en pahalı otomobili: Fiyatı...
- UEDAŞ duyurdu: Bursa'da elektrikler...