Aydın'da 11 hemşire teorik ve uygulama eğitimcisi oldu

Aydın'da 11 hemşire teorik ve uygulama eğitimcisi oldu

Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen Palyatif Bakım Hemşireliği eğitimlerini geçen 9 hemşire teorik ve 2 hemşire ise uygulama eğitimcisi oldu.

2023.06.20 10:42 - Son Güncellenme: 2023.06.20 10:42 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
Aydın'da 11 hemşire teorik ve uygulama eğitimcisi oldu

Her gün yüzlerce vatandaşa hizmet veren Aydın Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'nde hizmet veren Palyatif Bakım Merkezi'nde yapılan eğitimler sona erdi. Palyatif Bakım Hemşireliği Sertifikasyonu programı çerçevesinde verilen eğitimlere 9 kursiyer katıldı.

Bu dönem 7.'si düzenlenen 3 haftalık eğitimler sonunda 1 uzman hekim, 6 uzman hemşire, 2 lisans mezunu hemşire teorik eğitimcisi ve 2 lisans mezunu hemşire de uygulama eğitimcisi oldu. 18 yatak kapasiteli Palyatif Bakım Merkezi'nde, eğitimi tamamlayan kursiyerler, sertifikalarını almaya hak kazandı.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2023.06.20 10:42 - Son Güncellenme: 2023.06.20 10:42 - HABER MERKEZİ
A