Aybaba ve Deniz birbirine girdi

Aybaba ve Deniz birbirine girdi

Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği mücadelenin devre arasında Samet Aybaba ile Deniz Barış arasında gerginlik yaşandı.

2012.12.13 11:46 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:46 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aybaba ve Deniz birbirine girdi

Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasının devre arasında ilginç bir olay yaşandı. Beşiktaş teknik direktörü ile Medical Park Antalyaspor'un deneyimli savunmacısı Deniz Barış söz düellosuna girdi.

Maçın devre arasında iki takımın da soyunma odalarına girmesiyle Deniz ile Aybaba arasında sözlü tartışma yaşandı. Ortamın gerildiği konuşmaların yaşandığı olayda karşılıklı hakaretlere varan sözlerin sarfedildiği belirtildi.

Diğer oyuncuların araya girerek ortamı yatıştırmasının ardından ise taraflar ayrıldı.

Maçın ardından açıklama yapan Antalyasporlu futbolcu Deniz Barış, yaşanan olayları doğrulayarak, "Bir gerginlik yaşandığı doğrudur. Devre arasında oyuncular sahayı terketmeden önce Beşiktaşlı oyuncular hakemin üzerine giderek etkisi altına almaya çalıştı bir pozisyonla ilgili konuşarak. Ben de Aybaba'nın yanına giderek herkesin işini yapmasını söyledik. Sonuçta biz futbolcuyuz, futbolumuzu oynuyoruz, hakem de hakemliğine bakmalı. Bununla ilgili bir diyalog yaşandık ancak futbolun içinde bunlar var. Herşey orada konuşuldu ve bitti benim açımdan." ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:46 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:46 - HABER MERKEZİ
A