ATM'ye bomba yerleştirirken elinde patladı!
Yunanistan'ın Selanik kentinde bir kadının banka ATM'sine yerleştirmeye çalıştığı bomba elinde patladı. Kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Polis, şüphelinin daha önce soygunlara karıştığını ve aşırı sol gruplarla bağlantısının araştırıldığını açıkladı.
2025.05.03 14:38 - Son Güncellenme: 2025.05.03 14:39 - Dünya - SÖZCÜ
Polis, Yunanistan'da bir kadının taşıdığı bombanın elinde patlaması sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı.
38 yaşındaki kadın, Cumartesi günü sabah saat 5 sularında Yunanistan'ın kuzeyindeki Selanik kentinde yakındaki bir bankanın dışına yerleştirmek üzere bombayı taşıyordu.
Polis, patlamada çok sayıda dükkan ve aracın hasar gördüğünü söyledi.
Basına konuşan üst düzey bir Yunan polis yetkilisi, "Görünüşe göre kadın, bir ATM'ye yerleştirmek üzere bir patlayıcı taşıyordu. Bir şeyler ters gitti ve elinde patladı" dedi.
Polise göre, kadın daha önce de bazı soygunlara katılmıştı ve polis tarafından aranıyordu. Kadının aşırı sol gruplarla olası bağlantıları araştırılıyor.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:10
-
00:32
-
00:07
-
00:47
-
00:56
En Çok Okunanlar
- Türk tekstil devi için ilginç iddia! İflas...
- Bursa'da kabus devam ediyor! Dikkat edin 4...
- Bursa'da yollar kapanıyor! Dikkat edin...
- Bursa'yı dehşete düşüren görüntüler...
- Lise tuvaletinde dehşet
- Bursa'da korkunç kaza! Birbirlerine...
- Bilim dünyası şaşkın: Tam anlamıyla altın...
- Bursa'da sevilen isim hayatını kaybetti...
- Bursa'da vatandaşlar şikayetçi! Yıllardır...
- Bursa'nın dünyaca ünlü lezzeti Avrupa'dan...
- 73 yıllık yasak bitiyor! Artık raflarda...
- Bursa'ya yeni sokak geliyor!
- Bursa'da küçük çocuk metrelerce...
- Bursa'da yarış aracı yoldan çıktı!...
- Otomobil tamircilerini çıldırtacak sözler:...