Atletico Madrid'den gol şov!

Atletico Madrid'den gol şov!

Atletico Madrid evinde Granada engelini rahat aştı. Madrid ekibi,rakibini Diego Costa, Falcao(2), Raul Garcia ve Filipe Luis'in golleriyle 5-0 mağlup etti ve ligde 2 hafta aradan sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

2013.04.15 09:43 - Son Güncellenme: 2013.04.15 09:44 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Atletico Madrid'den gol şov!

İspanya La Liga'nın 31. haftasında Atletico Madrid, ligde kalma mücadelesi veren Granada'yı ağırladı.

Atletico Madrid,  Granada'yı Diego Costa, Falcao(2), Raul Garcia ve Filipe Luis'in golleriyle 5-0 mağlup etti. Atletico Madrid bu galibiyetle puanını 65'e çıkartırken, ligde kalma mücadelesi veren Granada da 28 puanda kaldı.

Atletico Madrid, milli futbolcu Arda Turan'ın sakatlığı nedeniyle forma giymediği maça çok hızlı başladı. Ev sahibi takım, 5. dakikada Diego Costa'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortada çok iyi yükselen Diego Costa, kafa vuruşuyla topu ağlarla buluşturdu ve Atletico Madrid'i 1-0 öne geçirdi.

Granada kalesine etkili gelmeye devam eden Atletico Madrid, rakip kalede net pozisyonlar üretti. Maçın 28. dakikasında sahneye çıkan Radamel Falcao, kaleci Roberto Fernandez'i mağlup ederek skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin kalan bölümünde başka gol olmazken, ev sahibi takım soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

Karşılaşmanın ikinci devresine de Atletico Madrid etkili başladı. Oyunu rakip sahaya yıkan ev sahibi takım, 47. dakikada Falcao ile farkı 3'e çıkardı. Falcao kaleci Fernandez'i birkez daha mağlup ederek skoru 3-0 yaptı.

Granada bu dakikadan sonra oyun disiplininden koparken, Atletico Madrid rakip kalede önemli fırsatlar yakalamaya devam etti ve Raul Garcia ile 63. dakikada skoru 4-0'a getirdi. Sağ kanattan ceza sahası içine yapılan ortada topla buluşan Garcia, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti: 4-0.

Atletico Madrid'de son sözü söyleyen isim ise Filipe Luis oldu. 70. dakikada Granada ağlarını havalandıran Luis, skoru 5-0 yaptı. Maçın kalan bölümünde başka gol olmazken, Atletico Madrid başından sonuna kadar rakibinden üstün bir oyun sergilediği maçı 5-0 kazandı.  

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.04.15 09:43 - Son Güncellenme: 2013.04.15 09:44 - HABER MERKEZİ
A