Atatepe'de şampiyonların gurur gecesi

Atatepe'de şampiyonların gurur gecesi

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Bursa'da Şampiyonluğa ulaşan Gemlik Belediye spor'un U-14 ve U-17 takımlarının yanı sıra Gemlik Kulüpler Birliği yöneticilerini Atatepe Tesislerinde ağırladı.

2012.12.13 11:30 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:30 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Atatepe'de şampiyonların gurur gecesi

Futbol'da alt yapı hamlesinin markası haline gelen Gemlik Belediye Spor'un antrenörleri Haydar Yiğit ve Sönmez Deliorman'ın yanı sıra futbolcularını da tebrik eden Refik Yılmaz, Kulüpler Birliği yöneticilerini de kutlayarak, "Kulüp yöneticiliği sorumluluk gerektiren, önemli ve kutsal bir görevdir. Ayrıca gönül işidir. Her biriniz fedakârca, cefakârca ve büyük özveriyle bu işe gönül verdiniz. Sizleri ve kulüp bünyesinde emek verdiğiniz tüm sporcularınızı yürekten kutluyorum" dedi.
   Belediye Meclis üyeleri Aslan Özaydın, Necmettin Rama ve Aydın Bayraktar'ın da katıldığı gecede hem kulüpler birliği yöneticileri, hem de U-14 ve U-17 takımıyla yakından ilgilenen, sohbet edip sorunlarını dinleyen Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, sporun tüm branşlarında ardı ardına gelen başarıların ilçenin onur ve gururu olduğunu söyledi. Sportif desteklerin artarak devam edeceği müjdesini veren Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, Umurbey ve Kurşunlu sahalarının kamulaştırma ve yapım ihalelerinin de tamamlanmak üzere olduğunu açıkladı. Tesisleşme adına yakın bir gelecekte ilçede sıkıntı yaşanmayacağına dikkat çeken Refik Yılmaz, sporun her branşında birlikte çalışarak, başarıların devamının geleceğini söyledi. Yılmaz, belediye olarak hedeflerinin 7'den 70'e herkese spor yaptırmak olduğunu da sözlerine ekleyerek, şampiyon futbolculara ve kulüp yöneticilerine başarılarından dolayı teşekkür etti. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.12.13 11:30 - Son Güncellenme: 2012.12.13 11:30 - HABER MERKEZİ
A