Atakan'ın ölümüyle ilgili yeni görüntü paylaşıldı

Atakan'ın ölümüyle ilgili yeni görüntü paylaşıldı

Emniyet, Atakan'ın ölümünün yaşandığı anlarla ilgili yeni görüntüler paylaştı.

2013.09.16 07:26 - Son Güncellenme: 2013.09.16 07:26 - Ekonomi - HABER MERKEZİ
A
Atakan'ın ölümüyle ilgili yeni görüntü paylaşıldı



Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesini protesto sebebiyle akşam saatlerinde Hatay'ın Armutlu Mahallesi'nde toplanan bir grup, Gündüz Caddesi, Çekmece Caddesi ve Turunçlu Caddesi girişlerine barikat kurarak ateşe verdi.

Polisin 'dağılın' uyarılarına grup, molotof kokteyli, ses bombası, taş ve bilyelerle cevap verirken ateşe verilen lastikler de polisin üzerine yuvarlandı.

Polis ekipleri dağılmayan gruba tazyikli su ve gaz bombasıyla müdahalede bulundu.

Gecenin geç saatlerine kadar süren kovalamacanın ardından göstericiler ara sokaklara dağıldı.

Öte yandan Hatay İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Ahmet Atakan'ın hayatını kaybetmesiyle ilgili yeni görüntüler basına dağıtıldı.

Basına dağıtılan Gündüz Caddesi üzerindeki MOBESE görüntülerinde, olayın yaşandığı anlarda bölgede çekilen görüntülerde polis müdahalesinin olmadığı ve Armutlu Mahallesi'ndeki trafiğin normal seyrinde devam ettiği gözleniyor.

Görüntülerde, Atakan'ın düşmesinin ardından etrafta bulunan kişilerin koşuştuğu görülüyor.

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2013.09.16 07:26 - Son Güncellenme: 2013.09.16 07:26 - HABER MERKEZİ
A