Ata Demirer tartışma yaratan heykeli paylaştı: Ne zahmet ettiniz!

Ata Demirer tartışma yaratan heykeli paylaştı: Ne zahmet ettiniz!

Ünlü komedyen Ata Demirer, sosyal medyada gündem olan Mersin'deki bir heykelin görselini "Ne zahmet ettiniz" notuyla paylaşarak Berlin Kaplanı filmine göndermede bulundu.

2021.06.14 17:00 - Son Güncellenme: 2021.06.14 17:04 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Ata Demirer tartışma yaratan heykeli paylaştı: Ne zahmet ettiniz!

Mersin, 'ağır sıklet' bir boksörün temsil edildiği bir heykelle gündemde. 

İsmet İnönü Caddesi'ndeki kavşakta bulunan heykeli görenlerden kimi 'hamamcı boksör' yorumu, kimi de 'tantuni kralı' güzellemesi yaptı. Heykeli 6 yıl önce vefat eden milli boksör Sinan Şamil Sam'a benzetenler de oldu.

Komedyen Ata Demirer de heykelin bir fotoğrafını paylaşarak, bir boksörü canlandırdığı Berlin Kaplanı filmine gönderme yaptı. 

Ata Demirer, Berlin Kaplanı dizisinde boksör Ayhan Kaplan karakterini canlandırıyordu. 

BERLİN KAPLANI FİLMİ KONUSU

Ayhan Kaplan (Ata Demirer) Almanya'nın Berlin kentinde yaşamını iri yarı bedeninin avantajını kullanarak boksörlük ve bodyguardlık yaparak sürdüren bir Türk'tür. Fakat antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) ve boksör Ayhan için artık işler eskiden olduğu gibi tıkırında değildir. Onları içine düştükleri dar boğazdan kurtaracak bir mucize gereklidir. Zira taze boksörler Ayhan karşısında gitgide güç kazanmakta, Ayhan ise piyasada gözden düşmektedir. İkiliyi içine düştükleri dar boğazdan kurtarmak için ancak bir mucize gereklidir; ve bu da çok uzak değildir....

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.14 17:00 - Son Güncellenme: 2021.06.14 17:04 - HABER MERKEZİ
A