Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun'a geri döndü

Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun'a geri döndü

Yayınlandığı döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisinin yeni bölümleri Exxen için çekiliyor. Dizinin eski sezonlarında İskender'in eşi Pakize rolünü canlandıran ve daha sonra diziden ayrılan Asuman Dabak geri döndü.

2021.07.05 16:01 - Son Güncellenme: 2021.07.05 16:01 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Asuman Dabak, Leyla ile Mecnun'a geri döndü

2011 - 2013 yılları arası TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun dizisi geri dönüyor. Başrollerini Ali Atay, Serkan Keskin, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın ve Osman Sonant'ın paylaştığı Leyla ile Mecnun, yeni sezonuyla Exxen platformunda yayınlanacak.

YILLAR SONRA GERİ DÖNDÜ

Geçtiğimiz hafta İstanbul Kireçburnu'nda çekimlerin başlandığı diziye bir oyuncu daha dahil oldu. Dizide Mecnun'un annesi, İskender'in ise eşi Pakize'yi canlandıran ünlü oyuncu Asuman Dabak, eski sezonlarda diziden sürpriz şekilde ayrılmıştı. Dizinin hayranlarının sevdiği karakterlerden biri olan Pakize de yeni sezonda Leyla ile Mecnun'a dönüyor.

10 YIL SONRA AYNI POZ

Dizinin görüntü yönetmeni Barbaros Engin de 10 yıl sonra İskender ve Pakize'nin yeniden buluştuğu o anları Instagram'dan paylaştı.

ASUMAN DABAK KİMDİR?

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Asuman Dabak ; 1 Şubat 1970 tarihinde, Akhisar'da dünyaya geldi. Turizm ve otelcilik okuyan, ancak oyunculuk eğitimi almamış olan sanatçı, buna rağmen, iyi gözlemcilik ve yorumculuk yeteneğiyle tiyatrodan sonra kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol aldı, seslendirme üzerine çalışmalar yaptı. Tatlı Hayat dizisindeki "Menekşe" rolü ile ilgi topladı. Özel bir televizyon kanalında sunuculuk yaptı. Asuman Dabak Tiyatrosu'nu kuran sanatçı, hazır cevap oluşuyla tanınıyor.

Sanat hayatına Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda başlayan Asuman Dabak, Ekranlarda ilk olarak Örümcek dizisindeki Emine rolüyle boy gösterdi.

2006'da Asuman Dabak Tiyatrosu'nu kurdu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.07.05 16:01 - Son Güncellenme: 2021.07.05 16:01 - HABER MERKEZİ
A