Aslıhan Gürbüz yeniden doğdu!

Aslıhan Gürbüz yeniden doğdu!

Son olarak 'Ufak Tefek Cinayetler' dizisinde 'Merve' karakterine hayat veren Aslıhan Gürbüz ekranlara ara verdi. Gelen teklifleri geri çeviren oyuncunun bu kararının sebebi ortaya çıktı.

2020.01.22 13:30 - Son Güncellenme: 2020.01.22 13:30 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Aslıhan Gürbüz yeniden doğdu!

Kana D ekranlarında yayınlanan '2. Sayfa' programında yer alan habere göre; bir gün apar topar İstanbul'dan giden Aslıhan Gürbüz, kendisine bambaşka bir hayat kurdu. 36 yaşındaki oyuncu, kararını bir sene önce bugünler verdi.

İki tanesi bel fıtığı olmak üzere dört kez ameliyat geçiren Gürbüz, geçmişte başına gelen trafik kazasının izlerini ve devamında yaşadığı sakatlıkları iyileştirmek için aylarca tedavi gördü. Tüm bunların üzerine saatlerce süren çekimler hem ruhen hem de bedenen Aslıhan Gürbüz'ü bitirdi. Dizinin bazı bölümlerinde senaryo değişiklikleriyle uzaklaştırılmasının sebebi de buydu.

Yepyeni bir hayat kuran güzel oyuncu; kaostan, trafikten, koşturmadan uzaklaştı. Doğa ile iç içe yaşamaya başladı. Huzurlu bir hayat sürdüren ünlü oyuncu, yeni hayatından fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2020.01.22 13:30 - Son Güncellenme: 2020.01.22 13:30 - HABER MERKEZİ
A