Aslan'ın yer açma çabası

Aslan'ın yer açma çabası

TFF'nin yabancı kontenjanıyla ilgili kararından sonra, Galatasaray transfer politikasında mecburi bir değişikliğe gidiyor. Sarı-kırmızılılar kadroyu güçlendirmek için öncelikle elindeki yabancı futbolculardan bazıları ile yolları ayırmak amacında

2013.06.21 10:54 - Son Güncellenme: 2013.06.21 10:54 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aslan'ın yer açma çabası

Galatasaray 10 yabancı kuralından sonra kadrosundaki mevcut yabancılardan kurtulmak için girişimlere başladı.

Emmanuel Culio'dan kendisine kulüp bulmasını isteyecek sarı-kırmızılılar, 31 Mayıs'ta sözleşmesi sona eren Tomas Ujfalusi'ye de teşekkür edecek. Geçtiğimiz sezon sakatlıklar nedeniyle beklenen performansın uzağında kalan Johan Elmander için teklifleri değerlendirmeye başlayan Galatasaray'ı, İsveçli oyuncunun takımdan ayrılmak istememesi zorluyor. Ayrıca yıllık 3 milyon euro kazanan Riera'ya da ciddi bir teklif gelmemesi sarı-kırmızılıları kontenjan açma konusunda sıkıntıya sokuyor.

Bu arada Umut Bulut'un bonservisi için Toulouse ile masaya oturan Galatasaraylı yöneticiler, satın alma opsiyonu 3 milyon euro olan tecrübeli golcü için pazarlıklara devam ediyor. Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda görmek istediği Umut için 2 milyon euroyu gözden çıkaran sarı-kırmızılıların önümüzdeki günlerde Milli oyuncu için Toulouse ile anlaşmaya varması bekleniyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.06.21 10:54 - Son Güncellenme: 2013.06.21 10:54 - HABER MERKEZİ
A