Aslan'ın umudu var

Aslan'ın umudu var

Galatasaray'ın Şapiyonlar Ligi'ndeki 1-1'lik Schalke beraberliği, Sarı-Kırmızılı camiada ve taraftarlarda büyük ölçüde hayal kırıklığı yarattı.

2013.02.21 12:00 - Son Güncellenme: 2013.02.21 12:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Aslan'ın umudu var

Rövanş için Schalke'yi avantajlı duruma getiren skor üzüntü yaratsa da, Sarı-Kırmızılı yüreklerde umut tamamen bitmiş değil.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim maçtan sonra yaptığı konuşmada ikinci maç için "Evet rakibimiz avantaj elde etti ama biz de orada son dakikaya kadar savaşacağız" diyerek tur için her şeyin bitmediğini söyledi. Terim bu sözüyle geçen yıl G.Saray Basketbol Takımı'nın "Son topa kadar savaş" sloganına atıfta bulunurken sarı kırmızılı yöneticiler de tecrübeli teknik adamdan farklı düşünmüyor.

Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst tur maçlarının iki etaplı olduğunu hatırlatarak şunu söyledi: "Henüz maçın yarım devresi oynandı. Bir devre daha var. Neden Schalke'yi Almanya'da yenmeyelim. Ya da gollü beraberlikle dönmeyelim. Tur için şansımız hala en az Schalke kadar."

Sarı-Kırmızılı ekibin futbol şube sorumlusu Abdürrahim Albayrak da, ümidini fazlasıyla diri tutanlardan. Albayrak, Galatasaray'ın Almanya'daki maçı kazanacağını düşünüyor ve bu iddiasını şöyle dile getiriyor. "Rövanş maçı için 3 hafta var. Sneijder ve Drogba takıma daha fazla uyum sağlayacak ve iyi duruma gelecekler. Almanya'daki maçta seyirci avantajı rakibimizde olmayacak. Biz Schalke'yi orada yeneriz. Tur için şansımız yüzde 50'den fazla."

Sarı-Kırmızılı yönetimin asbaşkanı Adnan Öztürk ise 1-1'lik skordan şikayetçi değil aksine memnun. Öztürk, Türkiye'de son günlerde Schalke'yi küçük düşürme kampanyası başlatıldığını belirterek, görüşünü şöyle açıkladı: "Schalke, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde hiç yenilmemiş bir ekip, bizim futbol kamuoyumuz bu ekibin gücünü hiçe saydı. Aldığımız skor hiç de kötü değil. Yenebilirdik, olmadı. İkinci maçta da şansların eşit olduğunu düşünüyorum ve takımımıza güveniyorum. Turu geçemezsek de, G.Saray başarısız sayılamaz. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi işler yaptığımızı düşünüyorum."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 12:00 - Son Güncellenme: 2013.02.21 12:00 - HABER MERKEZİ
A