Askeri uçağın lastiği patladı, pist iniş trafiğine kapatıldı

Askeri uçağın lastiği patladı, pist iniş trafiğine kapatıldı

Bandırmadan kalkarak Atatürk Havalimanı'na iniş yapan askeri nakliye uçağının, piste teker koyduktan sonra lastiği patladı. Pistin ortasında kalan uçak, nedeniyle 05-23 pisti, iniş trafiğine kapandı. İniş ve kalkışlar kontrollü olarak 17-35 pistinden gerçekleştiriliyor. Pistin ortasında kalan C-160 tipi nakliye uçağının, içinde bulunan yükün indirilmesinin ardından pistten çekileceği öğrenildi. İniş ve kalkışta trafik oluştu.

2019.01.10 20:35 - Son Güncellenme: 2019.01.10 20:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Askeri uçağın lastiği patladı, pist iniş trafiğine kapatıldı

Bandırmadan kalkarak Atatürk Havalimanı'na iniş yapan askeri nakliye uçağının, piste teker koyduktan sonra lastiği patladı.

Pistin ortasında kalan uçak, nedeniyle 05-23 pisti, iniş trafiğine kapandı. İniş ve kalkışlar kontrollü olarak 17-35 pistinden gerçekleştiriliyor. Pistin ortasında kalan C-160 tipi nakliye uçağının, içinde bulunan yükün indirilmesinin ardından pistten çekileceği öğrenildi. İniş ve kalkışta trafik oluştu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.01.10 20:35 - Son Güncellenme: 2019.01.10 20:36 - HABER MERKEZİ
A