AŞK MI ŞEHVET Mİ?

AŞK MI ŞEHVET Mİ?

Eşiniz veya sevgilinizle aranızdaki şey aşk mı yoksa, ihtiras dolu, tutkulu gelip geçici bir şehvet mi? Erkekler tutkuları için savaşırlar ancak aşk için evlenirler. Siz aşk ve tutku arasındaki farkı nasıl açıklarsınız?

2011.05.04 08:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
AŞK MI ŞEHVET Mİ?

İşte size yardımcı olabilecek bazı tespitler;

Onun adını öğrenmeden önce onun çıplakken nasıl görüneceğini hayal ediyorsanız ve onunla seks yapmak istiyorsanız ona duyduğunuz his şehvettir.
Onu makyajsız, saçlarını toplamışken güzel, saç baş dağınık, eşyaları düzensizken bile hala size çekici geliyorsa bu aşktır.
Seks hariç sizinle zaman geçirmiyor ve bunun için mazeret belirtmiyorsa dikkat! Ondan bir iyilik istediğinde çok meşgul olduğunu söylüyorsa, sizinle zoraki zaman geçiriyorsa ve başkalarına bakıp fantaziler kuruyorsa aranızdaki şey şehvettir.
Tek istediğiniz tüm zamanınızı seks olsun ya da olmasın onunla geçirmek mi? Size seksin bekleyebileceğini söylüyorsa bu aşktır.
Onunla hiç oturup konuşmuşluğunuz yok. Cevapsız çağrılarına, onsuz geçen günlere önem vermiyorsunuz. Onunla sadece seks yapmak istediğinizde iletişim kuruyorsanız bu şehvettir.
Onsuz hayatınızın bomboş olduğunu düşünüyorsunuz. Sizin için en az ailesi için olduğu kadar önemli. Size herkesten olduğundan daha yakın. Hatta onunla birlikte bir gelecek planlıyor ve evlenmeyi düşünüyorsanız bu aşktır.
Cuma akşamı öğleden sonra bir yerlere gitmek için sizi arıyorsa bu sahte veya yedek bir birlikteliktir. Yani şehvetten ibarettir.
Hayatınızdaki arkadaş buluşmalarına, spora onu da dahil ediyorsanız, onun olmadığı ortamlarda ona 'seni çok özledim' mesajları gönderiyorsanız aranızdaki aşktır.
Birlikte seks yaptıktan sonra sarılmadan, kahvaltı yapmadan oradan ayrılmanın en kolay yolunu araştırıyorsanız bu şehvettir.
Birlikte konuşurken zaman su gibi akıp geçiyorsa, yaptıklarını anlatırken onu dinlemekten keyif alıyorsanız üzerinizde büyük bir etkisi var demektir. Bu bıraktığı iz aşktır.
MYNET
 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.05.04 08:47 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A