Aşı olmayan baba ve oğul 4 gün arayla öldü

Aşı olmayan baba ve oğul 4 gün arayla öldü

Zonguldak'ta koronavirüse yakalanan ve aşı olmadıkları öğrenilen baba ve oğul, 4 gün arayla yaşamlarını yitirdi. Kısa zamanda iki kez aynı acıyı yaşayan ailede, anne ve oğul da hastanede tedavi görüyor.

2021.10.20 00:35 - Son Güncellenme: 2021.10.20 00:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Aşı olmayan baba ve oğul 4 gün arayla öldü

Ereğli ilçesinde yakalandığı korona virüs salgın hastalığı nedeniyle hastanede tedavi gören Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü eski personeli Şükrü Yumurtaş, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Yumurtaş, Hatip Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Kovid tedbirleri kapsamında toprağa verildi.

4 GÜN SONRA BABASI DA KORONADAN HAYATINI KAYBETTİ

Korona virüse yakalanan ve yoğun bakımda olan baba Afşin Yumurtaş (82) da, 4 gün önce kaybettiği oğlunun ardından tedavi gördüğü hastanede bugün yaşama gözlerini yumdu.

İKİSİ DE AŞI OLMADI

Merhumun cenazesinin, yarın kılınacak cenaze namazı sonrası Şehir Mezarlığı'nda, oğlunun yanına defnedileceği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, Şükrü Yumurtaş ve baba Afşin Yumurtaş'ın korona virüs aşısı olmadıkları öğrenildi.

ANNE VE KARDEŞİ DE TEDAVİ ALTINDA

Öte yandan, Şükrü Yumurtaş'ın korona virüse yakalanan annesi ve kardeşinin de hastanede tedavi altında olduğu öğrenildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.10.20 00:35 - Son Güncellenme: 2021.10.20 00:36 - HABER MERKEZİ
A