Asfalt tamam sıra yaya geçidinde

Asfalt tamam sıra yaya geçidinde

Çorlu Belediye konutlarına giden yol olan Cumhuriyet Bulvarı'nda, Çorlu Belediyesi asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Araç sürücüleri yeni yapılan asfalt çalışmasından çok memnun fakat yayalar da kendileri için cadde üzerine bir yaya geçidi yapılmasını istiyor.

2013.05.02 21:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 21:30 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Asfalt tamam sıra yaya geçidinde

Belediye konutlarına giden yol olan Cumhuriyet Bulvarı'nda Çorlu Belediyesi asfaltlama çalışmalarını tamamladı. Çukurlu, bozuk olan yol yeni yapılan asfalt ile düzleştirildi. Araç sürücüleri düzleştirilmiş olan zeminde araçlarıyla rahatlıkla hareket edebiliyor fakat yayalar Cumhuriyet Bulvarı üzerinde kendileri için yaya geçidi yapılması gerektiğini belirtti.
Vatandaşlar, "Yeni asfalt çalışması çok yerinde oldu fakat buradan yüzlerce insan geçiyor, araçlar düzleştirilmiş olan yolda hızlarını kesmeden ilerliyor biz yayalar ise bu hızlı giden araçların arasında karşıya geçmekte zorlanıyoruz, bu yüzden Çorlu Belediyesinin yayalar için Cumhuriyet Bulvarı üzerine yaya geçidi yapılmasını istiyoruz" dediler. Ayrıca vatandaşlar, "Özellikle bu kesimi kullanan öğrenciler için yaya geçidinin olmaması büyük bir tehlike" dediler.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.05.02 21:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 21:30 - HABER MERKEZİ
A