Artık Türkiye'de fast food müzik var (ÖZEL HABER)

Artık Türkiye'de fast food müzik var (ÖZEL HABER)

Türk Rock müziğinin başarılı isimlerinden Kıraç, Bursa'nın gastronomi yönüyle de ön plana çıkacağını söylerken, trafik probleminde lider şehir olduğunu açıkladı. Eski şarkılardan oluşan bir albüm yaptığını ifade eden başarılı sanatçı, "Yeni şarkılar adeta fast food gibi. Samimiyetsiz ve doyurmuyor" dedi.

2019.03.19 13:37 - Son Güncellenme: 2019.03.19 13:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Artık Türkiye'de fast food müzik var (ÖZEL HABER)

Bursada Bugün'e özel açıklamalarda bulunan Kıraç, Bursa'da özel arkadaşlıklarının ve çok sevdiği insanların olduğunu dile getirdi.  Diğer özelliklerinin yanı sıra şehrin gastronomi alanında da söz sahibi olduğunu açıklayan başarılı sanatçı, "Benim gibi sağlıklı ve lezzetli beslenmeyi tercih edenler için de Bursa öne çıkmaya başladı. Trafiği ise gerçekten sıkıntılı. Sanırım bu alanda da liderlik yapıyor" dedi.

COVER ALBÜM ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta sonu çıkardıkları albümün ilk şarkısı olan 'Gülpembe'yi dinleyicilerle buluşturduklarına dikkat çeken Kıraç, "22 Mart'ta tüm dijital platformlarda olacak. Ardından da CD olarak basılacak. 12 şarkıdan oluşan cover bir albüm oldu. Cem Karaca'dan Barış Manço'dan bildiğimiz ve bilmediğimiz şarkılar var. Çok önem verdiğim iyi bir arşiv albümü oldu. Şevklenirsem de devamını getirmeyi düşünüyorum" açıklamasında bulundu.

MÜZİKLER DOYURUCU DEĞİL

Dünya ve sosyal ilişkiler gibi müziğin de başka bir yere evrildiğini kaydeden ünlü şarkıcı, "Yeni üretilen müzikler de evrildi. Ancak güzel, lezzetli ve saygıdeğer bir yere evrilmedi.  Ucuz ve ticari bir yere evrildi. İçeriksiz, duygusuz ve basit bir hale geldi müzik. Türkiye'ye ilk fast food geldiğinde ünlü isimler ve sosyete oraya gidiyordu bir haltmış gibi. Tüm dünyayı sardı ve bize de bulaştı. Müzik de böyle. Fast food bir müzik var. Bu halkın tercihi değil. Dünyada böyle istendiği için bu duruma gelindi. Fast food müzikler doyurucu değil. Sağlıksız, lezzetsiz olduğu ve zarar verdiği için insanlar o eskinin lezzetini ve samimiyeti arıyor. Değişik müzik yapan insanlar medyada yer alamıyor. Büyük bir güç var ve hepimizi yönetiyorlar. Dijitalin büyük avantajları var. Sosyal medya da kontrol altına alındı" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.03.19 13:37 - Son Güncellenme: 2019.03.19 13:37 - HABER MERKEZİ
A