Arsuz Plajı'nda görkemli düğün...

Arsuz Plajı'nda görkemli düğün...

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Maya Portakal ile Antakyalı işadamı İbrahim Bitargil, Hatay Arsuz Plajı'nda görkemli bir düğün töreniyle evlendi.

2014.09.08 13:57 - Son Güncellenme: 2014.09.08 13:57 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Arsuz Plajı'nda görkemli düğün...

Ünlü müzayedeci Raffi Portakal'ın kızı Maya Portakal ile Antakyalı işadamı İbrahim Bitargil, iki yıllık ilişkilerinin ardından evlendi. Düğün, geçtiğimiz hafta sonu Hatay'da yapıldı. Portakal, organizasyonunu Aslı Kuseyrioğlu'nun sahibi olduğu Chêrie şirketinin yaptığı düğün töreninde Monique Lhuillier markasının Perfection model gelinliğini giymeyi tercih etti.
Düğün töreni, cemiyet hayatının tanınmış isimlerini bir araya getirdi. Davetliler arasında Sanem-Ralf Tezman, Melisa-Charles von Faber Castell, Zeynep-Metin Fadıllıoğlu, Carole-Jeff Hakko da vardı. Tören, Hatay Arsuz Ortodoks Kilisesi'ndeki nikâhla başladı. Maya Portakal ve İbrahim Bitargil, nikâhın ardından konuklarıyla birlikte Arsuz Plajı'ndaki düğüne geçti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2014.09.08 13:57 - Son Güncellenme: 2014.09.08 13:57 - HABER MERKEZİ
A