Arkadaşının öldürdüğü kömürcü toprağa verildi

Arkadaşının öldürdüğü kömürcü toprağa verildi

ZONGULDAK'ın Kilimli İlçesi'nde, arkadaşı 34 yaşındaki Uğur Cem A. tarafından tabancayla öldürülen aynı yaşındaki Nevzat Temel'in cenazesi toprağa verildi. Olayın ardından kaçan Uğur Cem A. aranıyor.

2016.02.29 15:41 - Son Güncellenme: 2016.02.29 15:41 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Arkadaşının öldürdüğü kömürcü toprağa verildi

İlçede kömür alım satımı yapan Nevzat Temel ve Uğur Cem A., önceki gün alkol alırken bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Uğur Cem A., dün öğle saatlerinde Atatürk Caddesi'ndeki kıraathanenin penceresinden yolun karşısında gördüğü Nevzat Temel'e tabancayla ateş ederek kaçtı. Başına ve sırtına aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Nevzat Temel, Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde hayatını kaybetti. 

Evli ve 1 çocuk babası Nevzat Temel'in cenazesi, Yayla Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasından sonra Yayla Mahallesi Camii'ne götürüldü. Burada öğlen kılınan cenaze namazının ardından Nevzat Temel'in cenazesi toprağa verildi. Polis, olaydan sonra kaçan Uğur Cem A.'yı yakalama çalışmalarını sürdürüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.02.29 15:41 - Son Güncellenme: 2016.02.29 15:41 - HABER MERKEZİ
A