Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?

Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?

Arka Sokaklar'ın yayın günü dışında farklı bir gün ekranlara gelmesi de dizinin hayranlarını şaşırttı. 'Arka Sokaklar yayın günü mü değişti?' sorusu dizinin bu akşam ekranlara gelmesi sebebiyle araştırılıyor. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?

2023.12.18 15:00 - Son Güncellenme: 2023.12.18 15:00 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?

Arka Sokaklar dizisi ekran macerasına Kanal D ekranlarında devam ediyor. Arka Sokaklar bu hafta iki yeni bölümüyle birden izleyici karşısına çıkıyor. Arka Sokaklar yayın günü mü değişti, yeni bölümü hangi günler yayınlanacak? sorusu da dizinin sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi oyuncuların yer aldığı dizi uzun yıllardır cuma akşamları yayınlanıyordu. Peki, Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?  

Yeni bölüm ne zaman?

Arka Sokaklar dizisi bu hafta iki bölümüyle birden izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu gibi oyuncuların yer aldığı Arka Sokaklar 20 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'de 655. bölümüyle yayınlanacak.

Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişti mi?

Arka Sokaklar dizisinin yayın günü değişmedi. Dizi yine her zaman olduğu gibi cuma akşamları izleyici karşısına çıkacak. Yalnızca bu haftaya özel olarak 18 Aralık Pazartesi günü yeni bölüm yayınlanacak. Böylece bu hafta iki yeni bölüm birden izleyici karşısına çıkmış olacak.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2023.12.18 15:00 - Son Güncellenme: 2023.12.18 15:00 - HABER MERKEZİ
A