Arda'lı Atletico'yu yıkan müthiş gol

Arda'lı Atletico'yu yıkan müthiş gol

İspanya liginin 25. haftasındaki son maçta Atletico Madrid sahasında oynadığı maçta Barcelona'ya 2 - 1 yenildi

2012.02.27 09:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Arda'lı Atletico'yu yıkan müthiş gol

Atletico Madrid, teknik direktör Diego Simeone ile başlayan yeni döneminde ilk yenilgisini aldı.

Barcelona ise şampiyonluk yarışında lider Real Madrid'in 10 puan gerisinde kalmaya devam etti. Vicento Calderon Stadı'nda oynanan maçta 36. dakikada Alves Barcelona'yı 1-0 öne geçirirken, Atletico Madrid'in beraberlik golü 48. dakikada Falcao'dan geldi.

MESSİ'NİN GOLÜ
Barcelona'ya 3 puanı getiren golü de 81. dakikada Messi attı. Messi, maçın bitimine 10 dakika kala Atletico ağlarını serbest vuruştan attığı muhteşem golle havalandırdı.

Atletico Madrid'in geçtiğimiz cuma günkü antremanında sağ bacak kaslarından sakatlanan milli futbolcu Arda Turan ise ilk 11'de sahaya çıktı ve 86 dakika oynadıktan sonra yerini Silvio'ya bıraktı. Arda 29. dakikada gördüğü sarı kart ile bu sezon La Liga'daki 8. sarı kartını almış oldu. 25. hafta sonrasında Atletico Madrid, 32 puanda kalarak 9. sıraya geriledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.02.27 09:19 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A