Arap Şeyhi Bodrum'a fotoğrafçısıyla geldi
Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın ailesine mensup 5 kişi önceki gün Maça Kızı'ndaydı.
2013.06.10 16:20 - Son Güncellenme: 2013.06.10 16:21 - Güncel - HABER MERKEZİ
Son yıllarda ülkemize akın eden Arap turistler, yazın gelmesiyle Bodrum'u istila etti. Önceki gün Türkbükü'nde deyim yerindeyse "Arap baharı" yaşandı.
Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın akrabası olduğu öğrenilen 5 Arap; Maça Kızı'nda gün boyu keyif çattı. Aralarında bir de şeyhin olduğu grup; Maça Kızı'nın üst bölümündeki alanı tamamen kapattı. Grubun yanından korumaları bir an olsun ayrılmazken; özel fotoğrafçı da an be an 5 kişilik grubu görüntüledi.
Maça Kızı'ndaki yerli turistlerin de dikkatini çeken Araplar; gün boyu soğuk kahve içti. Maça Kızı'nda 64 liraya satılan lahmacun ve ayrandan da tadan Araplar; garsonlara yüklü bahşiş bıraktı. 5 kişilik grup; gün boyu yaptıkları deniz ve güneş sefasının ardından Türkbükü'nde demirli bulunan süper lüks yatlarına geçti. Araplar, tüm geceyi yatlarında geçirdi.
Kraliyet Ailesi'nin fertleri; Maça Kızı'nda keyif sürerken her anlarını da ölümsüzleştirdi. Yanlarından korumaları gibi özel fotoğrafçılarını da ayırmayan Arap turistler; denizde, iskelede hatta Türkbükü'nde yürürken bile her saniyele fotoğrafçılarına poz verdi. Fotoğrafçının Arap Şeyhi'hi takip ettiği an, objektife böyle yansıdı