Aranan hırsızlar bulunamadı
Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bir eve giren iki hırsızlık şüphelisi, son anda polisin geldiğini farkedip, kaçtı. Polis, akşam karanlığında çevredeki bahçeleri, terk edilmiş evleri, teknelerin içlerini didik didik aradı.
2013.01.15 16:08 - Son Güncellenme: 2013.01.15 16:08 - Yaşam - HABER MERKEZİ
Dün saat 20.00 sıralarında, Konacık Beldesi, Kanuni Sultan Süleyman Caddesi'ndeki bir eve iki hırsızın girdiğini görenler, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre emniyetini sağlayarak, evin bahçesine girdi. Ancak, hırsızlar arka taraftaki pencereden atlayıp kaçmaya başladı. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi gönderildi.
KÖPEK SALDIRDI
Polisin peşlerine düştüğü iki hırsızlık şüphelisinden biri sokak köpeğinin saldırısına uğradı. Köpekten kurtulan şüpheli ve arkadaşı, karanlıktan yararlanarak, izlerini kaybettirdi. Polis ekipleri, hırsızların yakalanması için çevredeki evlerin bahçeleri, terk edilmiş binalar ve karaya çekilmiş teknelerin içlerini didik didik aradı. Polis, görgü tanıklarının verdiği eşkalden yola çıkarak iki şüphelinin yakalanması için çalmışmaların sürdüğünü bildirdi.