Apple Music uygulamasında önemli yenilik

Apple Music uygulamasında önemli yenilik

Apple Music, beta sürümündeki kullanıcılara sunduğu yeni özellikle birlikte artık daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaya hazırlanıyor. Söz konusu özellik her kullanıcı için önümüzdeki hafta kullanılabilir olacak.

2019.04.17 08:44 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:44 - Teknoloji
A
Apple Music uygulamasında önemli yenilik

Apple Music'in seçkin çalma listeleri ve küratörlüğünde müzik koleksiyonlarının önemli bir yeri var ve müzik servisinin "sizin için" kısmı bu bağlamda altyapısal olarak değiştirildi.

Apple Music daha kişisel bir deneyim sunacak!

Apple Music'in güncellenmiş "Sizin için" bölümü şimdi her üye için daha da kişiselleştirilmiş seçenekler sunacak ve bu kısım müzik zevkinize göre daha özgün bir biçimde şekillenecek. Müzik hizmetinin "Sizin için" seçenekleri iPhone ve iPad iOS 12.3beta ve Mac için MacOS 10.14.5 beta ile kullanıma sunuluyor. Android dahil tüm Music aboneleri, önümüzdeki hafta yeni "Sizin için" deneyimini görmeye başlayacak.

Sanatçılar, albümler, çalma listeleri ve hatta Beats1 radyolarını içeren müzik önerileri şimdi  kişiselleştirilmiş sanatçılar, türler gibi temalara göre şekillenecek. Bu öneriler popüler müzik servisinde yer alan "Beğen" veya "Beğenme" butonlarına göre şekillenecek. Bunun için, söz konusu butonları daha sık kullanmanız önem arz ediyor.

Güncellenmiş "Sizin İçin" özelliğinin amacı, müzik önerilerini daha kişisel ve ilgi çekici hale getirmektir ve gün boyunca bu özelliği düzenli olarak güncellemek, "Sizin İçin" sekmesini daha sık kullanılacak bir hedef haline getirmektir.

Bir geliştirici hesabına sahip değilseniz, beta sürümü kurmak istemiyorsanız bu özelliği kullanabilmek için bir kaç hafta daha beklemeniz gerekmekte. iOS 12.3'ün tam sürümünün gelmesi ile beraber özellik sizler için kullanılabilir olacak.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.17 08:44 - Son Güncellenme: 2019.04.17 08:44 - Kübra Coşar-pasif
A