Apple iPhone 14 harika tasarımı ile geliyor!

Apple iPhone 14 harika tasarımı ile geliyor!

Çarpıcı bir yeni iPhone 14 konsepti canlı olarak ortaya çıktı ve yakında iki büyük iPhone 13 hatasını düzelterek gelecek! İşte iPhone 14!

2021.10.12 08:12 - Son Güncellenme: 2021.10.12 08:22 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Apple iPhone 14 harika tasarımı ile geliyor!

iPhone 13 serisi piyasaya sürüldü. Söylemeye gerek yok, birçok kullanıcıyı memnun etmiş olabilir, ancak diğer rakip telefon üreticileri de bu yeni özelliklere sahip olsa bile beklentileri yeterince güncellemediği için bazı hayranları hayal kırıklığına uğrattı. Apple bu değişiklikleri iPhone 13'te yapabilirdi, ancak yapmamayı tercih etti.

Şimdi, Apple hayranları gelecek yıl iPhone serisinden neler bekleyebileceğini düşünüyor. Şirketin yeni bir iPhone SE (2020) halefinin yanı sıra 2022'de daha sonra gelebilecek iPhone 14 serisi üzerinde çalıştığına inanılıyor. Daha da önemlisi, iPhone 13'den hayal kırıklığına uğrayan tüm insanlar için, iPhone 14 akıllı telefonun tasarımında ciddi değişikliklerle geleceği konuşuluyor.

iPhone 13 halefinin tespit edilen konsept videosunda, Concept iPhone, iPhone 14 için yepyeni bir görünümü işaret ediyor. Şimdiye kadarki en büyük değişiklik ve en göze çarpan şey çentiğin kaybolması. Konsept videoda, iPhone 14'te sadece bir nokta kamerası mevcut, ancak kızılötesi kamera ve Face ID için kullanılan diğer sensörlerin nerede bulunacağı şu anda belirsiz.

İPhone 14 konsept videosu, iPhone 13'e geleceği güçlü bir şekilde söylentilere dayanan, ancak hiçbir zaman gerçekleşmeyen Touch ID'nin geri dönüşünü de hayal ediyor gibi görünüyor. Ancak, daha önce iPhone 13 için önerilen ekran içi parmak izi sensörünün önerilerinin aksine, bu video iPad mini 6 gibi güç düğmesinde geri dönüş yapan Touch ID'ye benziyor.

Konsept video ayrıca, Lightning bağlantı noktasının yerine oluşturulan bir USB Type-C konektörünü de gösteren bir iPhone 14'ü görselleştiriyor. Son olarak, konsept video iPhone 14'teki kamera tümseğinin tamamen ortadan kalktığını gösteriyor. Bu da daha küçük bir pile sahip olacağı ve daha ince bir telefon olacağı anlamında geliyor.

Bu konsept videoda tam olarak bütün detaylar yer almasa da bu değişikliklerin gelecek yılın iPhone'unda gerçekten yer alacağı yönünde büyük bir beklenti oluşmuş durumda. İPhone 14 serisinde, özellikle kamera, tümsek ve çentikte değişiklikleri bekleyip göreceğiz. Ancak AB'nin USB Type-C konektörlerini norm haline getirme planlarıyla, Apple'ın bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonlarıyla ne yapmaya karar verebileceğini beklemeye ve görmeye değer.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2021.10.12 08:12 - Son Güncellenme: 2021.10.12 08:22 - HABER MERKEZİ
A