Apple'dan iPhone'ı hackleyene 1 milyon dolar ödül
Apple, iPhone'ların yeni yapay zeka platformunda güvenlik açıklarını keşfedenlere 1 milyon dolar ödül verecek.
2024.10.27 16:33 - Son Güncellenme: 2024.10.27 16:33 - Teknoloji - NTV
Apple, önümüzdeki hafta uyumlu iPhone ve Mac'lere gelecek yeni yapay zeka servisi Apple Intelligence için sunucularını test sürecine aştı.
Şirket blogunda yayınladığı yazıda, Private Cloud Cormpute sunucularında uzaktan kötü amaçlı kod çalıştırabilen açıkları bildiren herkese maksimum 1 milyon dolara kadar ödül vereceğini duyurdu.
Kullanıcıların hassas bilgilerini ya da müşterilerin şirketin özel bulutuna gönderdikleri bilgileri elde edebilen açıkları bildiren araştırmacılar 250 bin dolar kazanacak.
Apple, ayrıcalıklı bir ağ konumundan hassas kullanıcı bilgilerini erişebilen açıklar için 150 bin dolar ödül verecek.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:54
-
00:53
-
00:50
-
02:17
-
00:48
En Çok Okunanlar
- Bursa Uludağ'da otel yangını kontrol...
- Bursalılar dikkat uyarılar peş peşe...
- Bursa'da da fabrikası olan dev holdingde...
- Uludağ'da yanan Kervansaray Otel kimin?
- Uludağ'daki yangından acı haber! Baba-oğul...
- Bursa iş dünyasının acı kaybı
- Bursa'da acı olay! Metrelerce yükseklikten...
- Bakan açıkladı! Uludağ'da yanan otelle...
- "Bursa'nın en kapsamlı davası yarın başlıyor"
- "Teravihe gidiyorum" diyerek ailesini...
- Başkan Bozbey BUSKİ'nin güncel borcunu...
- Bursa'nın tarihi çarşısına bayram ayarı!...
- İşte Uludağ'da hayatını kaybeden Berkin...
- Bursa'da ehliyetsiz sürücü dehşet saçtı: 4...
- Uludağ'daki yangının çıkış nedeni belli oldu!