Antikalar Bursa Mudanya'da görücüye çıktı

Antikalar Bursa Mudanya'da görücüye çıktı

Bursa'nın sayfiye beldelerinden Mudanya'da bu yıl ilk defa düzenlenen "Antika Festivali" ilgi gördü.

2017.08.03 19:44 - Son Güncellenme: 2017.08.03 19:45 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Antikalar Bursa Mudanya'da görücüye çıktı
00:55 Antikalar Bursa Mudanya'da görücüye çıktı

İLGİLİ VİDEO

Antikalar Bursa Mudanya'da görücüye çıktı

Mütareke Meydanı'nda düzenlenen Antika Festivali 3 gün sürecek. Festivalde Bursa ve Mudanyalı antikacılar ellerindeki eserleri satışa çıkardı.

100 -150 yıllık antika eserlerin sergilendiği festivale ilgi büyük. Sergilenen eserler arsında el yazması kitaplardan porselen eşyaya, tablolardan eski Yeşilçam filmlerinin olduğu VHS kasetlerde kadar birçok eşya bulunuyor.

Festivalin organizatörlerinden olan Ahmet Yılmaz, kendisinin Mudanyalı antika eşya meraklısı olduğunu, bu yıl ilk defa böyle bir teşebbüste bulunduklarını söyledi. ilginin tahmin ettiklerinin çok üzerinde olduğunu ifade eden Ahmet Yılmaz, gelecek yıllarda daha geniş çaplı yapacaklarını belirterek, "Mudanya ve Bursalıları festivale bekliyoruz. İnanıyorum ki her ziyaretçimiz bu eşyalar arsında kendine ait bir parça bulacaktır. Festivalimiz 6 Ağustos Pazar akşamı sona erecek" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.08.03 19:44 - Son Güncellenme: 2017.08.03 19:45 - HABER MERKEZİ
A