Antalya'da su saati hırsızlığı alarmı

Antalya'da su saati hırsızlığı alarmı

ANTALYA'da son günlerde artan su saati hırsızlığı polisi alarma geçirdi. Saatleri hurdacılara sattıkları belirlenen şüpheliler, polis tarafından aranıyor.

2013.07.17 13:19 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:19 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Antalya'da su saati hırsızlığı alarmı

Özellikle Muratpaşa İlçesi'nde bulunan Üçgen, Meltem, Yıldız ve Soğuksu mahallelerinde son günlerde gerçekleşen hırsızlık olaylarında 50'e yakın ihbarın olduğu belirtildi. Su saatlerinin açıkta bulunduğu apartmanları tercih eden hırsızların çalınan saatleri özellikle hurdacılara satarak elden çıkarttıkları anlaşıldı.

Evine geldiği sırada su saatlerinin çalındığını komşularından öğrenen reklam ajansı sahibi 35 yaşındaki Esin Hendek, "Eve geldiğimde kendi saatimin çalındığını, komşunun saatinin ise üzerinde tahribat yapıldığını fark ettik. Son günlerde saatlerin çalındığını duyuyorduk, bizim de başımıza geldi" dedi.

Polis vatandaşlardan ev ve işyerlerine su saatlerini kontrol için geldiklerini belirten kişilere kimlik kartı sormalarını, şüphelendiklerini ise 155 Polis İmdat ve 185 Su Arıza hattını arayarak ihbar etmeleri gerektiğini belirtti.

Saatlerin üzerinde bulunan sarı renkli halka şeklindeki metallerin de alındığını tespit eden polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.17 13:19 - Son Güncellenme: 2013.07.17 13:19 - HABER MERKEZİ
A