Antalya'da dolu yaşamı olumsuz etkiledi

Antalya'da dolu yaşamı olumsuz etkiledi

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde akşam saatlerinde etkili olan dolu hayatı olumsuz etkiledi. İlçede elektrikler kesildi, sürücüler trafikte zor anlar yaşadı.

2013.02.15 20:24 - Son Güncellenme: 2013.02.15 20:25 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Antalya'da dolu yaşamı olumsuz etkiledi

Manavgat ilçe merkezi ve beldelerde sabah saatlerinden itibaren etkili olan yağmur saat 18.00 sıralarında yerini dolu yağışına bıraktı. Yaklaşık yarım saat süren dolu yağışı sırasında ilçede elektrikler kesilirdi. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, saçak altlarına sığınarak korunmaya çalıştı.

Yağış trafiği de olumsuz etkiledi. Yolda biriken dolu nedeniyle araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Dolu yağışı sonrasında tarım alanları ve yol kenarları beyaza büründü. Esnaf, iş yerinin önünde biriken doluyu küreyerek temizlemeye çalıştı.

Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu ilçede etkili olan dolu ve yağmur sırasında bazı evlerin zemin katlarını su bastığını, önemli bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.15 20:24 - Son Güncellenme: 2013.02.15 20:25 - HABER MERKEZİ
A