Annesini rahatsız eden adamı öldürdü

Annesini rahatsız eden adamı öldürdü

KAYSERİ'de eşinden ayrı yaşayan annesi 42 yaşındaki C.E.'yi rahatsız ettiğini öne sürdüğü 55 yaşındaki Emin Banlı'yı bıçakla öldüren 21 yaşındaki Bahadır Açıkkan tutuklandı.

2014.08.06 10:06 - Son Güncellenme: 2014.08.06 10:07 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Annesini rahatsız eden adamı öldürdü

 

Olay, merkez Kocasinan İlçesi Fevziçakmak Mahallesi Soylu Sokak'ta gece geç saatte meydana geldi. Bir fırında ekmek dağıtımı yapan Emin Banlı ile karşılaşan Bahadır Açıkkan tartışmaya başladı. Çıkan tartışma sırasında Açıkkan, Banlı'yı sol bacağından bıçaklayıp, kaçtı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Emin Banlı kurtarılamadı.

Kısa sürede yakalanan Bahadır Açıkkan ile annesi C.E. gözaltına alındı. C.E. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Açıkkan ifadesinde, Emin Banlı'nın annesi C.E.'yi sürekli rahatsız ettiğini, bu konuda daha önce uyardığını ancak tutumunu sürdürdüğünü öne sürdü. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Bahadır Açıkkan, cinayet suçundan tutuklandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2014.08.06 10:06 - Son Güncellenme: 2014.08.06 10:07 - HABER MERKEZİ
A