Annesini evlenmesine izin vermediği için öldürmüş

Annesini evlenmesine izin vermediği için öldürmüş

Şizofreni hastası Mustafa Kanpelez, birlikte yaşadığı 83 yaşındaki annesini bıçaklayarak öldürdü.

2013.11.13 08:21 - Son Güncellenme: 2013.11.13 14:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Annesini evlenmesine izin vermediği için öldürmüş
02:55 Bursa'da annesini öldürüp polisi aradı

İLGİLİ VİDEO

Bursa'da annesini öldürüp polisi aradı

 

 

Bursa'da şizofreni hastası olduğu iddia edilen 46 yaşındaki Mustafa Kanpelez birlikte yaşadığı annesi 83 yaşındaki Süleybe Kanpelez'i 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Kanpelez olayın ardından polisi arayıp cinayeti itiraf etti.

Olay Merkez Osmangazi İlçesi Yeni Karaman Mahallesi Öztuna sokakta bulunan bir apartmanda saat 02.30'da meydana geldi. Şizofreni hastası olduğu iddia edilen Mustafa Kanpelez, birlikte yaşadığı annesi Süleybe Kanpelez 'i yatak odasında yatarken, bıçakla boğazından , göğsünden ve sol koltuk altından olmak üzere 9 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

POLİSİ ARAYARAK ANNESİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Olay sırasında annesinin sesini duyulmaması için Mustafa Kanpelez'in televizyonun sesini sonuna kadar açtığı, olayın ardından da polisi arayarak cinayeti itiraf ettiği öğrenildi. Mustafa Kanpelez olay yerine gelen polislerce gözaltına alınarak Hürriyet Polis Noktası'na götürülürken, yaşlı kadının cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ANNEMİ EVLENMEME İZİN VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜM"

Bursa'da, annesi Süleybe Kanpelez'i dün gece bıçaklayarak öldürdüğü öne sürülen ve şizofreni hastası olduğu belirtilen Mustafa Kanpelez'in sorgulaması devam ediyor.

Verdiği ifadede bekar olduğunu belirten Mustafa Kenpelez, "Evlenmek istiyordum. Annem buna karşı çıkıyordu. Geçenlerde evlenmem için kız bulacağını söyleyen bir kişiye bankadan çektiğim 10 bin TL'nin, 8 bin TL'sini verdim. İsmini hatırlamadığım bu kişi parayı alıp kaçtı. Annem de öğrenince üzerime daha fazla gelmeye başladı. Gece tartışınca onu öldürdüm" dediği öğrenildi.

Sorgulaması devam eden Mustafa Kanpelez, ifadesinin ardından adliyeye çıkartılacak.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.11.13 08:21 - Son Güncellenme: 2013.11.13 14:12 - HABER MERKEZİ
A