Annem ve babam beni sahneye hazırlıyor

Annem ve babam beni sahneye hazırlıyor

Usta oyuncu Nejat ve Necla Uygur'un oğlu Behzat Uygur çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

2021.06.10 17:06 - Son Güncellenme: 2021.06.10 17:07 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Annem ve babam beni sahneye hazırlıyor

Çocukluğu tiyatro sahnelerinde geçen Behzat Uygur geçmişe duyduğu özlemi dile getirdi. Babası ve annesi ile sahne öncesi hazırlık yaptıkları bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşan Uygur altına, 'Yıl 1970 Şehzadebaşı Gündeş tiyatrosu... Annem ve babam beni sahneye hazırlıyor...' mesajını düştü.

Verdiği bir röportajda, 'Sahne evimiz gibiydi' diyen Uygur o günleri anlatmıştı: 'Babam, beş kardeşi, gelinleri, hatta amcamı bile sahneye çıkardı. Sahne bizim evimiz gibiydi. Babam 'sahneye çık' derdi, çıkardık. 6-7 yaşındayken 'Cibali Karakolu' oyununda 'sahneye çık, çay getir' dedi. Sonra çıkınca 'sen kimin oğlusun' dedi, seyirci koptu."

GEÇMİŞE YOLCULUK 

Magazin dünyasında bundan 10 yıl, 20 yıl hatta 30 yıl önce kimler gündemdeydi, kimlerle ilgili haberler yapılıyordu en çok. Peki o ünlülerden hangileri günümüzde de magazin dünyasındaki yerini koruyor.
Yıllar önce yaptığı Karayipler gezisinden bir kareyi takipçileriyle paylaşan sanatçı altına bu notu düştü:
Her gece bir adadaydık. Dominic içlerinden en yoksuluydu,şimdi değişmiş. Burası Jamaica,restoranda etli yemekler geldi. Yiyemediğim için sebze pazarına gidip, kendime bir şeyler baktım.

DAHA DÜN GİBİ 

Müzisyen Ufuk Yıldırım sosyal medya hesabından nostaljik bir paylaşımda bulundu. Kenan Doğulu, Defne Samyeli, Mustafa Sandal, Ferda Anıl Yarkın ve kendisinin bulunduğu bir kareyi yayınlayan Yıldırım fotoğrafın altına; Daha dün gibi! Yıl 1900 bilmem kaç...' mesajını düştü.

ÇOK ÖZLENDİ O GÜNLER 

Oyuncu ve seslendirme sanatçısı Almula Merter, yıllar önce TRT Ankara Stüdyoları'nda çekilen fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.06.10 17:06 - Son Güncellenme: 2021.06.10 17:07 - HABER MERKEZİ
A