ANNEM PASTAM VE BEN TALİHLİLERİ HEDİYELERİNİ ALDI

ANNEM PASTAM VE BEN TALİHLİLERİ HEDİYELERİNİ ALDI

Kent Meydanı AVM tarafından geçtiğimiz yıl anneler günü dolayısıyla ilk kez düzenlenen ve büyük küçük tüm Bursalılar tarafından büyük ilgi gören "Annem, Pastam ve Ben" etkinliğinde en iyi pastayı yapan anne ve çocuklar hediyelerine kavuştular.

2011.05.10 11:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
ANNEM PASTAM VE BEN TALİHLİLERİ HEDİYELERİNİ ALDI

Ülkü Gümüş "Sevgi Bahçemiz" adındaki pastasıyla çocuğuyla birlikte birinci olurken, ikinciliği Nurten Tunalı "Hansel ve Gratel" pastasıyla kazanmıştı. Neslihan Barak'ın ise "Sevgi Çiçeği" adını verdiği pastayla üçüncülüğün sahibi olduğu yarışmada hediyeleri kazananlara Kent Meydanı AVM Pazarlama ve Reklam Müdürü Emel Çelikkol tarafından verildi.

İlk üçe girenlerin Pırlant, Porland ve Kafkas'tan hediyeler kazandığı "Annem, Pastam ve Ben" etkinliğinin bir de sürprizi var. Kent Meydanı AVM geçtiğimiz yol olduğu gibi bu yıl da katılımcıların tarifleri ve fotoğraflarından oluşan pastaları kitapçık haline getiriyor. Pasta kitapçığı ücretsiz olarak avm danışmasından temin edilebiliyor.
 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.05.10 11:46 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A