Ankara Valisi'nden Bursalı Eylül cinayetiyle ilgili açıklama

Ankara Valisi'nden Bursalı Eylül cinayetiyle ilgili açıklama

Ankara Valisi Ercan Topaca cinayetle ilgili 1 kişinin tutuklu, 4 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Topaca "Yavrumuzun boğularak öldürüldüğünü tahmin ediyoruz" dedi.

2018.06.30 19:00 - Son Güncellenme: 2018.06.30 19:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Ankara Valisi'nden Bursalı Eylül cinayetiyle ilgili açıklama
03:01 Bursalı Eylül son yolculuğuna uğurlandı

İLGİLİ VİDEO

Bursalı Eylül son yolculuğuna uğurlandı

01:09 Bursalı Eylül'ün evinde üzüntü hakim

İLGİLİ VİDEO

Bursalı Eylül'ün evinde üzüntü hakim

Cenazeden sonra açıklama yapan Ankara Valisi Ercan Topaca, "Yavrumuzun boğularak, öldürüldüğünü tahmin ediyoruz. Şu an itibariyle 1 tutuklu, 4 de gözaltına olan şahıs var. Başka bu olayı bilen kişiler de çıkabilir.

Şunu biliyoruz, bütün kamuoyunun bütün milletimizin bu işten bu hunharca olaydan olumsuz etkilendiğini, acıma hissinin bu canice olayın tepkisi içerisinde bu işin faillerinin hak ettikleri cezayı çekmeleri konusunda beklenti var. Bütün vatandaşların devletimize güvenmelerini, hukuk nezdinden ne gerekiliyorsa yapılacağını ifade etmek istiyorum. Eylül kızımızın ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.06.30 19:00 - Son Güncellenme: 2018.06.30 19:00 - HABER MERKEZİ
A