Anderlecht biletleri bugün satışta

Anderlecht biletleri bugün satışta

Biletleri bugün satışa çıkacak Anderlecht maçına yoğun ilgi göstermesi beklenen yeşil beyazlı taraftarların desteğiyle perşembe günü Belçika ekibini gol yemeden devirip rövanş için avantaj yakalamak isteyen yeşil beyazlılar, antrenmanlarda da tüm planını galibiyet üzerine yapıyor. Futbolcularına güvenen teknik patron Ertuğrul Sağlam da, zorlu mücadeleye oyuncularını, "Şampiyonlar Ligi tecrübesini kullanma zamanı" sözleriyle motive ediyor.

2011.08.15 09:48 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Anderlecht biletleri bugün satışta

'Avrupa takımı olma' hedefi doğrultusunda UEFA Avrupa Ligi'nde ilk kez gruplara kalmayı hedefleyen Timsah, perşembe günü oynayacağı Anderlecht maçına kilitlendi.
Ertuğrul Sağlam yönetiminde kırmadık rekor bırakmayan Bursaspor, tarihinin en yüksek bedelli transferleriyle yeni bir tarih daha yazmak için geri sayıma başladı.

BEKLE BİZİ AVRUPA LİGİ
Ertuğrul Sağlam ile kırmadık rekor bırakmayan ve birçok ilklere imza atan Bursaspor, yeniden tarih yazmak için geri sayıma geçti. UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Gomel'i iki maçta da devirerek, sezon başı üzerinde dolaşan karabulutları dağıtan Timsah'ın 1 numaralı gündemi, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında perşembe günü oynayacağı Anderlecht karşılaşması.

PAROLA: KAZANMAK
'Gençleştirme operasyonu' kapsamında yepyeni bir kimliğe bürünen Timsah, 'Avrupa takımı olma' hedefi doğrultusunda Belçika ekibini eleyip tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmek istiyor. Yönetiminden teknik adamına, futbolcusundan taraftarına kadar perşembe akşamı oynanacak zorlu 90 dakikaya kilitlenen Bursaspor'da parola: önce gol yememek, daha sonra da bol gollü kazanmak.
BURSA GERÇEK

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.08.15 09:48 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A