Anadolu medyası çözüm için Bursa'da

Anadolu medyası çözüm için Bursa'da

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde Türkiye Gazeteciler Federasyonu, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesi ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen 'Anadolu Medya Buluşması'nda medyanın yaşadığı sorunlara çözüm aranacak.

2013.04.17 18:25 - Son Güncellenme: 2013.04.17 18:26 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Anadolu medyası çözüm için Bursa'da




Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 19 Nisan 2013 Cuma günü başlayacak ve 3 gün sürecek Anadolu Medya Buluşması'nı düzenleyen Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı Yüksel Baysal ve Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Başkanı İbrahim Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret etti. Konuklarını Gönül Dostları Sofrası Sosyal Tesisleri'nde ağırlayan Başkan Altepe, Türkiye'nin her köşesinden 170'in üzerinde gazeteci ve meslek örgütünün katılacağı önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Anadolu medyasının kentlerin en önemli dinamikleri olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Medya kentlere değer katan en önemli unsur. Bursa'da bilgi alışverişi ve tecrübe paylaşımının yapılacağı toplantının mesleki açıdan yeni ufuklar açmasını temenni ediyorum. Toplantıyı aynı zamanda kentimizin tanıtımı için de çok önemsiyorum. Çünkü tarih başkenti olan Bursa'nın görülecek binlerce noktası var. Gelen gazetecilerin kentimizi tanımaları için önemli bir fırsat" dedi.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel de Bursa'nın Anadolu basını açısından çok önemli bir kent olduğunu belirterek, Bursa'nın medya anlamında Türkiye'nin önde gelen kentlerinden biri olduğunu söyledi. Bursa'nın aynı zamanda sürekli gelişen, büyüyen ve sorunlarını geride bırakan bir kent haline geldiğini ifade eden Sertel, Anadolu medyası açısından büyük önem taşıyan bu toplantıya ev sahipliği yaptıkları için Başkan Altepe'ye teşekkür etti. Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şube Başkanı Yüksel Baysal da Bursa'nın taşradan metropol bir kent olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğine vurgu yaparak, Başkan Altepe'ye hem hizmetlerinden dolayı hem de toplantıya katkıları nedeniyle teşekkür etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2013.04.17 18:25 - Son Güncellenme: 2013.04.17 18:26 - HABER MERKEZİ
A