Ana haber sunmak istiyorum ama...

Ana haber sunmak istiyorum ama...

Ana haber sunacak tecrübeye sahip olduğunu belirten Kanal D'nin başarılı haber spikeri İrfan Değirmenci, "Hem enerji var, hem tecrübe var, bir teklif bekliyorum getiren yok" dedi ve sunucuya sordu: ""Beyaz TV'ye düşür müsünüz beni?"

2013.04.17 11:24 - Son Güncellenme: 2013.04.17 11:25 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Ana haber sunmak istiyorum ama...
00:47 Ana haber sunmak istiyorum ama...

İLGİLİ VİDEO

Ana haber sunmak istiyorum ama...

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz'ün sunduğu Yüz Yüze programının dünkü bölümüne konuk olan başarılı haber spikeri İrfan Değirmenci, ana haber sunmak istediğini dile getirdi.

"100 izleyicinin 20'si bizi tercih ediyorsa, akşam daha fazla izleyicinin ekran başında olduğu bir saat diliminde neden ben de onlara haber anlatamayayım" diye konuşan Değirmenci, "Derdimiz bu. Bu anlamda donanımızda var, tecrübemiz de var. Bunu yapya hazırız" dedi.

"BEYAZ TV'YE BENİ DÜŞÜNÜR MÜSÜNÜZ?"

Usta haber spikerleri Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand ile beşer yıl çalıştığını belirten İrfan Değirmenci, "Onlardan öğrendiğim çok şey oldu. Ama Türkiye yeni bir Türkiye. Türkiye'nin yaş ortalaması da belli. Evet haberi tecrübeli birinden izlemek ister insanlar. Hem enerji var, hem tecrübe var, bir teklif bekliyorum getiren yok" şeklinde konuştu ve Kenan Erçetingöz'e "Düşür müsünüz Beyaz TV'de beni?" diye sordu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2013.04.17 11:24 - Son Güncellenme: 2013.04.17 11:25 - HABER MERKEZİ
A