Amatörün kalbi Fethiye'de atacak

Amatörün kalbi Fethiye'de atacak

Büyükşehir Belediyesi'nin 'Spor Kenti Bursa' hedefiyle hizmete açtığı spor tesislerine, Fethiye Spor Kompleksi ile bir halka daha ekleniyor. Tesis, inşaat çalışmaların tamamlanmasının ardından Ocak ayında hizmete açılacak.

2012.09.05 10:58 - Son Güncellenme: 2012.09.05 10:58 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Amatörün kalbi Fethiye'de atacak

 

Bursa'yı sağlıklı bir geleceğe taşımak amacıyla ulaşımdan sosyal projelere kadar kentin her köşesinde yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi'nin Nilüfer İlçesi'nde projelendirdiği Fethiye Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmaları hızla sürüyor.
Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Fethiye Mahallesi´nde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Amatöre destek sürüyor
Başkan Altepe, Bursa'da her zaman amatör kulüplerin yanında olduklarını belirterek, "Amatör sporun kalbi, bundan böyle Fethiye'de atacak. Büyükşehir Belediyesi´nin imar planlarında bölgesel spor tesisleri olarak görünen alana modern bir spor tesisi kazandırıyoruz. Toplam 38 bin metrekare taban alanlı arazi üzerine yapılan tesiste yarı olimpik yüzme havuzu, spor salonu, halı saha, soyunma birimleri, kafeterya, futbol sahası, idari bina, kondisyon salonu ve koşu parkuru bulunuyor" diye konuştu.
Sağlıklı kentlerin ancak sağlıklı bireylerden oluşabileceğini hatırlatan Başkan Altepe, "Bursa'nın her köşesinde halkımızın yürüme mesafesinde ulaşabileceği spor alanları oluşturuyoruz. Fethiye'de yapılan tesis de 7'den 77'ye tüm vatandaşlara yüzmeden futbola kadar pek çok farklı branşta spor yapma olanağı sunacak" dedi.
Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bayram Vardar ile Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Cemal Vardar ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Sekreteri Ersin Yılmaz da incelemede Başkan Altepe'ye eşlik etti.

Her branşta spor imkanı
Fethiye Mahallesi ve çevresine hizmet verecek şekilde tasarlanan Fethiye Spor Kompleksi'ndeki yarı olimpik yüzme havuzunun üzeri balon sistemle kapatılarak, vatandaşlara 4 mevsim yüzme keyfi yaşatacak. Ayrıca, basketbol ve voleybol gibi salon sporlarının yapılabileceği tesiste soyunma birimleri, ofis ve sauna da bulunacak. 68 X 105 metre futbol sahası ve 30 X 50 metre boyutlarında halı sahanın yer alacağı komplekste, kondisyon salonu, lokal, soyunma birimi, masaj odası, hakem odası, toplantı odası, ofisler, kafeterya, 610 metre uzunluğunda koşu parkuru ve 72 araçlık otopark da bulunacak.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.09.05 10:58 - Son Güncellenme: 2012.09.05 10:58 - HABER MERKEZİ
A