Alyansta fotoğraf dönemi

Alyansta fotoğraf dönemi

Evlenecek çiftlerin, alyanslarına yazdıkları isim dönemi sona erdi.

2011.06.29 15:16 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Alyansta fotoğraf dönemi

Artık çiftler alyanslara fotoğraflarını koyduruyor. Fotoğraflar alyansların içine özenle yerleştirilirken, bu tür alyans siparişlerinde artış olduğu öğrenildi.

Kayseri'deki Osmanlı Sarraf'ın sahibi Mustafa Yüregilli, alyansların içine fotoğrafları birebir yaptırdıklarını belirterek, "Sipariş verildikten sonra bir hafta içinde alyansları teslim ediyoruz." diyor. Alyansı, insanların evliliğe adım attığı ilk işaret olarak yorumlayan Mustafa Yüregilli, birkaç yıl öncesine kadar alyans çeşitlerinin sınırlı olduğunu söylüyor. Günümüzde alyans çeşitlerinin arttığına dikkat çeken Yüregilli, evlenecek çiftlerin, alyanslarına isim yazdırdığını ancak bu geleneğin yerini artık fotoğrafın almaya başladığını ifade ediyor. Yüregilli, fotoğraflı alyanslar hakkında şu bilgileri veriyor: "Alyanslarına isim yazdıran çiftler azalıyor. Bunun yerine fotoğraf konuluyor. Yüzüklerin içine şahısların fotoğraflarının birebir aynısı işleniyor. Bayanın yüzüğüne erkeğin fotoğrafı, erkeğin alyansına ise bayanın fotoğrafı işleniyor. Sipariş verildikten bir hafta sonra yüzükler sahiplerine teslim ediliyor. Artık yüzüklere isim dönemi kalktı, yerini ise fotoğraf dönemi aldı."

900 LİRADAN BAŞLIYOR
Yüregilli, portre alyans fiyatlarının çiftinin bin 900 ile 2 bin 800 lira olarak değiştiğini belirtti. Yüregilli, alyanslar için büyük bir bölüm oluşturduklarını belirterek, müşteriye binlerce alyans alternatifi sunduklarını ifade ediyor.
EN SON HABER

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.06.29 15:16 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A