"Altınordu'da uzun yıllar çalışmak istiyorum"

"Altınordu'da uzun yıllar çalışmak istiyorum"

PTT 1'inci Ligi'nde 1-1 sona eren Giresunspor mlüsabakasında takımının başındaki 100'üncü resmi maçına çıkan Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, kırmızı lacivertlilerin Alex Ferguson'u olma yolunda ilerliyor.

2015.02.24 17:20 - Son Güncellenme: 2015.02.24 17:20 - Spor - HABER MERKEZİ
A
"Altınordu'da uzun yıllar çalışmak istiyorum"

Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan'ın, İngiliz devi Manchester United'ı 26 yıl çalıştıran İskoç teknik adam Alex Ferguson'la kıyaslayıp, "Hüseyin Eroğlu bu rekoru kıran ilk Türk teknik direktör olacak" dediği genç teknik adam, Altınordu'da uzun yıllar görev almak istediğini vurguladı.

Üçüncü sezonunu geçirdiği kırmızı lacivertli ekipte üst üste elde edilen 2 şampiyonlukta tüm teknik heyetin payı olduğunu dile getiren Hüseyin Eroğlu, şunları söyledi:

"Başarı ekip işidir. Başkanımız Mehmet beyi şimdiye kadar mahçup etmedik. Gururluyuz. İşimizin çok zor olduğunu biliyoruz. Daha çok çalışıp, kendimizi geliştirmeliyiz. Bu camiaya layık olmalıyız."

Genç çalıştırıcı, Giresunspor maçı öncesi kendisine çiçek veren Altınordu Dernek Başkanı Salih Mertan'a da teşekkür etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2015.02.24 17:20 - Son Güncellenme: 2015.02.24 17:20 - HABER MERKEZİ
A