Alp Disiplini Milli Takımı TOHM'da çalışmalarını sürdürüyor

Alp Disiplini Milli Takımı TOHM'da çalışmalarını sürdürüyor

Türkiye Kayak Federasyonu yeni sezon hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor. Branşların gerek yurtiçi gerekse yurtdışı milli takım kamplarına yoğunlaşan federasyonda Alp Disiplini Olimpik ve Gelişim takımının Ankara Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) hazırlık kampı devam ediyor.

2020.11.12 15:54 - Son Güncellenme: 2020.11.12 15:54 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Alp Disiplini Milli Takımı TOHM'da çalışmalarını sürdürüyor

Kondisyon kampında bulunan sporcular  Kamp Sorumlusu Teknik Kurul Üyesi Cemil Ögel, antrenörler Eric Hannes Brenner, Muhammet Ayaz ve Büşra Alparslan eşliğinde yoğun tempoda çalışmalarını Eryaman TOHM'da sürdürüyor.

Tüm dünyayı ve ülkemizi olumsuz etkileyen  covid-19 nedeniyle son derece titiz bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Milli takım Antrenörü Eric Hannes Brenner, Sadece Türkiye'de değil Avrupa'da sporcular Pandemi nedeniyle çalışmakta zorlanıyorlar. Bizde yurtdışındaki kamplara katılamıyoruz dağlar Pandemi nedeniyle kapatıldı.  Yeni sezon için hazırlıklarımızı yurtiçi kamplarla sürdürüyoruz diye konuştu. 

ALİ OTO'DAN MORAL ZİYARETİ

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto Ankara TOHM'da kampta bulunan Alp Disiplini Milli takım kampını ziyaret etti. Sporcular ve teknik kadro ile bir toplantı gerçekleştiren Ali Oto, sporcuların durumları ve çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Zor bir dönemden geçtiklerini ifade eden Oto, sporcuların en iyi şartlarda yarışmalara hazırlanması için yoğun çaba gösterdiklerini ifade etti.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2020.11.12 15:54 - Son Güncellenme: 2020.11.12 15:54 - HABER MERKEZİ
A